GiveAway og Rabatkode (konkurrencen er slut) – fashionmom blog
New shoes, New dress

GiveAway og Rabatkode (konkurrencen er slut)

Så er det tid til, at forkæle jer, søde læsere!

Jeg har været så heldig, at have været på spadag i Randers water og wellness. Jeg havde en skøn dag med andre søde bloggere og det var arrangeret af DM-skincare.IMG_8654[1]

Jeg fik lov, at prøve mange af de lækre produkter, der er uden parabener og parfume og der er også økologisk serie.

Du kan vinde denne cooling eye gel, som går ind og dæmper poserne under øjnene, når ungerne ikke har helt så godt. Ud over den, kan du vinde et gavekort til water og wellness, for dig og din veninde, hvor i får en spa dag incl. bobler. Der er sauna, dampbad, boblebad, udendørs pool osv.

IMG_8603[1]

Du kan deltage i konkurrencen ved, at skrive dit navn og email i kommentarfeltet og jeg er sikker på det giver god karma, hvis du også lige smider et like på Fashionmoms Facebookside HER 😉

Du kan følge DM skincare på facebook HER

Udover denne luksus konkurrence, så har i også muligheden for, at spare hele 25% på DM Skincare produkter, med denne Rabatkode : famum Koden gælder fra 20-27 April.

Udnyt den, for det er nogle virkelig lækre produkter! Personligt kan jeg anbefale deres Gentle collagen cleanser. Den fjerner makeup (ikke vandfast) og snavs og efterlader huden ren og spændstig. Husk at bruge en creme bagefter, så du fugter din hud også selvom den er blid og ikke efterlader huden tør.

Jeg finder en vinder om en uge og offentliggør den Tirsdag d. 28. April.

IMG_8606[1]

IMG_8601[1]

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affiliate links.

   

43 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New shoes, New dress