Nye projekter – fashionmom blog
InstaTwins

Nye projekter

Jeg har ikke rigtig fået blogget så meget på det sidste… Ikke nok med vi på skift har været syge i en længere periode (som alle andre), så jeg har også haft fuld gang i mit nye projekt.

Siden julemåneden der stressede mig og jeg begyndte, at zen-doodle, har jeg sjovt nok haft travlt. Jeg har nydt så meget, at tegne igen, at det har taget tid fra andre hobbyer. -Som bloggen. Efter en masse ros og forespørgselser, gik jeg i gang med projekt-zen-plakat.

Som hjemmemor har jeg jo en masse tid herhjemme og selvom det ikke betyder, at jeg har særlig meget tid til mig selv, så er det dog lettere, at flette noget arbejde i hverdagen. Jeg forstiller mig ikke, at det ville være muligt lige, at finde tegneblokken frem, hvis jeg arbejdede i en børnehave 😉

Men altså, jeg er igang med, at lave mine tegninger om til plakater, så andre kan købe dem. Men hold da op, hvor er der meget arbejde i det. Webshop, trykkerier, plakatrør osv. Min mand har været Så sej til, at hjælpe, helsidvis.

Jeg glæder mig så meget til, at komme igang og det kommer ikke til, at vare mange dage endnu, men her er lige en lille smagsprøve på nogle af de plakater man kommer til, at kunne købe.

IMG_8537[1]

IMG_8539[1]

IMG_8542[1]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaTwins