God-samvittigheds-booster – fashionmom blog
  • ···
Scooter-Sko, sker det kun for mine børn!?

God-samvittigheds-booster

Tager lige et tilbagevendende emne op, nemlig mad. Mad til familien, dag efter dag 🙂

Det er bare ikke altid, jeg gider det der aftensmad. Eller egentlig gider jeg godt, jeg synes det er sjovt, at lave mad, men det er ikke altid jeg orker. Hvis fantasien er opbrugt eller man ved, at ungerne ikke gider spise ens fantasifulde påfund, så er det bare ikke motiverende at lave aftensmad, aften efter aften.

IMG_8758[1]

Hvis jeg ikke lige orker, så ender det ofte med frysepizza, nudelsuppe eller det sunde alternativ fiskepine og broccoli. Men når det ikke lige er fisk og grønt, kan jeg simpelthen ikke få mig selv til kun, at servere tomme kulhydrater for ungerne. Heldigvis er de vilde frugt og grønt, bare det er før aftensmad.

Så her er endnu en af mine samvittigheds-tallerkener, serveret til børnene før aftensmad.

IMG_8757[1]

Læs mere om hvad vi spise hjemme hos os HER og HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scooter-Sko, sker det kun for mine børn!?