Faves lige nu… – fashionmom blog
Vind rejse til Venedig

Faves lige nu…

Hej igen, lidt for lang tid siden, beklager :/

Vi skiftes til lidt sygdom herhjemme og ellers går dagene med hverdag og allemulige sommer-arrangementer, der følger med, når man har 5 børn, familie og venner 🙂 Det er nu ikke den værste måde, at bruge tiden på!

Skoende fandt jeg til den årlige sommerfest og loppemarked i nærheden af hvor vi bor. Begge sko er fra Tamaris og er super gode, at gå i.  Sølvskoen er en af Minimusens yndlingssko 😉

Find ligende HER

IMG_8993[1]

1623601_10205715866150456_7592952358627929807_n

Når nu sommeren lader vente på sig, men man alligevel er i sommerstemning, så er jeg kommet frem til, at det er de lange kjoler, der vinder løbet. De lange kjoler er tit for varme, når det virkelig er varmt, men til denne semisommer, er de perfekte.  Jeg har et par stykker i forvejen, men jeg har erhvervet mig disse to i år og de er mine favoritter lige nu. De er fra noget så spændende og opfindsomt, som Lidl og Føtex. Men det gør dem ikke mindre favoritter i mit hoved. Det har kostet henholdsvis 80 kr og 50 kr.

Find ligende HER og HER

IMG_8988[1]

Også er der øreringende, dem er jeg SÅ vild med! De er så rå og elegante på samme tid. De er også fra Føtex (sorry, jeg kommer ikke så meget ud).

IMG_8939[1]

I eftermiddag og aften er der workshop og fest med Bloggers Delight og imorgen skal vi til sommerfest, med gode venner. Også er der skolefri for de store.

Rigtig God Weekend!

   

2 kommentarer

 • De øreringe er også virkelig fede – jeg var også ved at købe dem, men jeg bliver NØDT til at begrænse mit smykke-indkøb… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Ja, kender det alt for godt 😉
   Men den her kunne jeg bare ikke lade være… Ups 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind rejse til Venedig