Hverdag med de tre-årige – fashionmom blog
 • ···
Springstagram

Hverdag med de tre-årige

Der er sket meget siden jeg, for 2 år siden, besluttede mig for, at beholde de to yngste hjemme. Dengang var det nok med en tur i ud huset om ugen, eller bare en lille handle tur.

IMG_8889.jpg2

Nu kræver de lagt mere udfordring og det er blevet des du sjovere. Nu kan vi virkelig opleve nogle ting sammen og vores formiddage i Legestuen Gyngehesten er to ugentlige højdepunkter. Det er så dejligt for børnene, at have et andet sted, at lege og møde andre børn og voksne. Børnene er begyndt virkelig, at kende hinanden og leger mere og mere sammen også nu hvor der er flere og flere der er blevet over 3 år. Jeg nyder, at snakke med de voksne og hygge med de andre børn og se mine børn åbne sig for både børn og voksne.

IMG_8907.jpg2

Fordi de stadig sover middagssøvn, er dagene delt op i formiddag og eftermiddag. Om formiddagen er vi på tur, eller har hjemmedag, dvs. de leger imens jeg gør rent og om eftermiddagen , får de mad og kommer ud, at lege med deres søskende.

IMG_8921[1]

IMG_8925[1]

Jeg ser tit på dem lege, fjolle og spise sammen og tænker på hvor meget mere jeg kan tilbyde dem end en børnehave. Den børnehave min datter går i, er virkelig god og hvis de to yngste skal afsted en gange, så er det der de skal gå. Men indtilvidere, så kan jeg give dem så meget mere af alt det de har brug for end nogen børnehave 🙂

God Weekend!

   

13 kommentarer

 • De er altså bare skønne, og godt med en god børnehave i baghånden. hvis det ender med at blive relevant 😀

  -Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har simpelthen så smukke unger! De ser altid så harmoniske ud 🙂

  Hvis du har lyst, må du gerne tage et kig på min blog: modesofie.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Mange tak, Sofie 🙂
   Og sikke en flot blog du har! (jeg ville nu også gerne have råd til et par louboutin) 😉
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det skønt at læse! Jeg har netop selv taget beslutningen om at tage mine to yngste (tvillinger) på 2 år ud af vores fantastiske vuggestue og blive privat dagplejer for dem, indtil de skal i børnehave næste forår. Det er en virkelig svær beslutning, synes jeg, og jeg bliver hele tiden i tvivl om den er rigtig…
  Men med 4 børn og kun 24 timer i døgnet kan det forhåbentlig give mig mere tid til dem alle, når jeg går hjemme med de små.. Det blev lidt langt, og jeg vil egentlig bare sige tak for dit indlæg, der bekræfter mig i at vores beslutning er den rigtige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Anne Sofie,
   Tak for din kommentar!
   Dejligt, at du har fundet frem til en måde, der fungerer for din familie.
   Jeg var også lidt usikker da jeg lige havde taget beslutningen om, at beholde dem hjemme, men jeg bliver mere og mere glad for det og da de skulle starte i børnehave, droppede jeg også det. 🙂
   Det gør mig glad, at høre at du har fået noget ud af at læsew indlægget og jeg håber du går en skøn hverdag imøde, for dig og din familie.
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • …og du skal også være velkommen på min lille blog, hvis du har lyst 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Hej. Jeg er så nysgerrig efter hvordan i mon bor? Selv er jeg lidt ude i flippen til tider men lejlighed og fire børn i de små aldre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Thilde,
   Selvom vi har 5 børn, har vi faktisk kun 2 børneværelser. Vi har et til de to piger og et til de 3 drenge. Istedet har vi en rigtig stor stue, for det er jo alligevel der de gerne vil være… I nærheden af os. De er også meget glade for, at sove sammen. Det er rart for dem og giver dem tryghed.
   De to store drenge sover i senge oppe under loftet, så der er mere gulvplads. Det samme overvejer vi om pigerne skal have, men vi venter lige på, at Mini.musen, bliver lidt større 🙂
   Vi har bygget en del selv, fordi vi har sat to lejligheder sammen. Vi har boet allesammen på 64 kvm, for vi fik købet af lejligheden ved siden af igennem 😉
   For at få plads til alle de ting, man jo har når man har 5 børn, så har vi to skabe der går op til loftet (fra Ikea). Det giver mulighed for rigtig meget opbevaring og det er det vi godt kan komme til, at mangle.
   Her er nogle links til de indlæg der handler om hvordan vi bor:
   http://fashionmom.dk/2014/05/sadan-bor-jeg-det-perfekte-hjem-hahaha-som-om/
   http://fashionmom.dk/2014/02/hvad-mor-gjorde-da-minimusen-overtegnede-kokken-halvmuren-med-sprittus/
   http://fashionmom.dk/2013/10/diy-borne-garderobe/
   http://fashionmom.dk/2014/08/drenge-og-piger/
   http://fashionmom.dk/2015/03/pigevaerelset/
   http://fashionmom.dk/2014/10/pigernes-vaerelse/

   Håber du kan bruge det til noget?
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

   Ja det kan jeg:) årh det er dejligt at høre. Vi arbejder selv på at få lejligheden nedenunder så vi kan slå sammen. Jeg har lige fundet ud af jeg er gravid og føler alt på en gang. Jeg har været så fortvivlet ift om vi kan være her og kan vi se de andre i det hele mm..mon også du kender de overvejelser? Så i bor altså i lejlighed med fem børn. Dejligt befriende! Kan i få plads til det hele?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Kære Thilde,
   Mange gange Tillykke! 😀
   Vi har fået rigtig meget glæde af, at slå lejlighederne sammen. de er helt nede ved jorden, så det virker lidt som et rækkehus. jeg overvejede også den lejlighed over os, men den var ikke til salg også blev vi fri for, at lave en trappe 😉
   Jeg var også igennem en svær periode, da jeg ventede de 2 yngste og selvfølgelig tænkte vi meget på bolig-situationen… Jeg er også ekstra følsom, når jeg er gravid, så det hjalp jo heller ikke 😉
   Vi har plads til det hele og jeg er rigtig glad for vores hjem. Jeg er god til, at finde opbevaringsmuligheder og synes det er sjovt, at gå og nussemed små projekter.
   Jeg håber i finder en god løsning og husk på, at kærligheden ikke sidder i hvad man kan give sine børn af ting og sager, men nærhed, tryghed og tid 🙂

   Du kan læse her om min sidste graviditet
   http://fashionmom.dk/2014/02/gravid-for-3-gang/

   Knus fra Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

   Hej igen.
   Jeg har også de sorte huller hvor jeg slet ikke kan finde ud af om vi kan være her og hva med den ældste som skal starte i skole. Fire børn i rap i en lejlighed på 86 kvm og os der ikke svømmer i penge men seriøst skal kæmpe bravt for at holde både arbejde og humør og kreativitet kørende.
   Jeg vil så gerne kunne rumme det hele men orker næsten ikke mere halløj. Jeg er træt og følsom. Hvordan mon det kan gå? Jeg elsker elsker elsker de børn men en mere? DeT er lidt voldsomt!.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   kære Thilde,
   Det lyder rigtig svært og jeg tror ikke man kan undgå disse sorte huller, når man er presset. Men er sikker på i nok skal klare det. Prøve evt. at skrive ned hvad du er bange for, eller frustreret over. Det er lettere, at få styr på sig selv, når man har fået tankerne ned på papir.
   Omkring, nytår havde jeg også en svær periode og der skrev jeg dagbog og prøvede, at holde de fortsæt, jeg havde sat mig ved, at skrive dem ned. For mig handlede det meget om, at komme tidligt i seng og få styr på rutinerne og efterhånden, som jeg skrev, kunne jeg læse tilbage og på den måde se, at det gik langsomt fremad.
   Der er jo heller ikke noget, at sige til, at du er træt og følsom, det er superhårdt, at være gravid, når man har 4 andre små børn. Pas så godt på dig selv som du kan og planlæg dig ud af de stressede situationer. her er det igen godt med dagbogen. Der kan du skrive de rutiner ned, som du stræber efter og derved lette arbejdet.
   Du skal nok klare det!
   De kærligste kram fra Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Springstagram