Sommer-ferie dag 1 – fashionmom blog
Faves lige nu...

Sommer-ferie dag 1

Igår var første dag i drengenes sommerferie fra skolen og da de ikke er meldt til sommer SFO, så er der rigtig mange uger vi har sammen herhjemme.

Jeg ved ikke rigtig hvor meget jeg for blogget, men kom så til at tænke på, at et lille dagbogs-indlæg om dagen, måske ville være på sin plads. Så here goes:

Kære Sommerdagbog.

Idag er egentlig 2. dag i sommerferien, men igår var nettet nede, så der var ikke så meget, at gøre. Men jeg skriver lige om den første dag, altså mandag d. 29. Juni 2015.

Musen kom i børnehave, tidligt med min mand, så hun kan vride de sidste dråber ud af børnehave-livet og tiden med de gamle veninder hver dag. Vi andre tog en lille bog og gik i gang med, at planlægge sommeren. Vi skrev ned, hvad vi havde lyst til, at prøve, hvilke rutiner der vil være gode, hvilke regler der skal være om Ipad og mad. Bag efter tog jeg og de 4 børn på biblioteket, så vi har noget, at læse i istedet for, at se Tv.

IMG_9013[1]

På vej hjem fra biblioteket, hentede vi Musen og skulle afprøve eftermiddagen uden middagssøvn og Tv. Det gik overraskende godt og efter lidt snak, blev vi enige om, at gå i Aldi og købe ind og få en is.

Jeg nyder, at have tid med de to store drenge og have dem i de ‘gode’ timer om formiddagen. Et af deres ønsker for sommerferien var, at jeg skulle bygge Lego med dem og det kan vi allerede sætte flueben ved.

Jeg er ved godt mod og ser frem til ugerne alene med børnene, istedet for at frygte, som jeg ellers var bange for kunne ske.

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faves lige nu...