Sommer – Dag 16 – fashionmom blog
Sommer - Dag 14

Sommer – Dag 16

Kære Sommerdagbog,

Jeg er så stolt 🙂 Mine to store drenge på 8 år, tog bussen alene for første gang idag. De skulle ud, at besøge Mille søn Silas, som de er virkelig gode venner med. Da jeg selv havde en masse at lave herhjemme, passede det bedst, at jeg ikke skulle med der ud idag. Men vi har ikke bil og hverken Mille eller jeg har kørekort, så vi må jo klare os på anden vis.

Det er bare en kort bustur, men de var alligevel spændte og det var jeg også. Jeg åndende lettet op, da jeg fik ‘De er her nu’-sms’en! Hvordan kommer jeres børn rundt, bliver de kørt til alt, eller må de arbejde for sagen?

De har længe været gode til selv, at cykle forskellige steder hen og det åbner virkelig op for nye muligheder, når man ikke altid, skal være lige ved siden af dem og holde deres hånd. De var også selv så stolte og det giver dem et løft i selvtilliden selv, at kunne komme rundt.

IMG_9083[1]

De tre andre var så herhjemme med mor og far. Vi er ved at komme i gang med vores udendørs sommerprojekt… Nyt legehus. Måske kan i huske, at jeg byggede et legehus ud af storskraldsmaterialer sidste sommer, se her. Det har de haft rigtig meget sjov us af, men det var bare ikke holdbart nok. Så nu ligger der 16 paller i haven og venter på, at blive bikset sammen. Og denne gang har jeg Mr. Muscle med, så det kommer nok til, at gå lidt hurtigere 😉

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • Asta

  Hej

  ligner ikke dig at holde så lang pause. Er du helt stoppet med at blogge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Asta,
   Tak for din kommentar…
   Ja, det har været en lang pause!
   Jeg havde lidt svært med, at have hjertet med i det og tænkte, at jeg hellere ville vente til jeg er klar til, at dele ud igen 🙂
   Tak fordi du spørger! -Jeg håber på at komme tilbage igen, nu hvor det er blevet koldere og jeg er mere indenfor 😉
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer - Dag 14