Sommer – Dag 5 – fashionmom blog
Sommerdagbog - Dag 4

Sommer – Dag 5

Kære Sommerdagbog,

5 børn er puttet og sover forhåbentligt, snart… For der har været gang i den idag. De har leget igen og igen i badebassinene og er desværre, trods gentagende indsmøring af solcreme, blevet lidt røde, efter den vilde varme og sol idag.

Selvom de virkelig har moret sig, har der også været konflikter. Nogle af dem, tror jeg skyldes træthed. De er jo også kommet senere i seng, siden ferien startede, men det er bare som om det er umuligt, for dem, at sove længe næste morgen. Andre der kender det? Og hvad gør I?

Jeg synes børnene skal kunne mærke, at det er ferie, både, med is, andre rutiner og der i blandt, senere i seng. De har selvfølgelig også mere tid til, at slappe af i løbet af dagen. Men det kunne bare være så fedt, både for dem og os, hvis de gad bare, at tage en ½ time mere om morgenen.

IMG_9026[1]

De andre dage har jeg været lidt i tvivl om hvor meget og hvilken mad, jeg skulle servere om eftermiddagen. De har virkelig brug for lidt ekstra energi sidst på dagen, men de skal jo heller ikke spise sig mætte før aftensmaden.

Idag blev det til smoothie og quesadilla. Det faldt i god jord og det laver jeg helt sikkert flere gange i løbet af sommeren.

Smoothie til 5 børn:

1½ Banan

1 håndfuld frosne solbær

1 kvart (frossen) mango

lidt limesaft

½ liter mælk

1 dl. A38

Quesadilla til 5 børn:

3 tortilla

olie til, at smørre den ene side af hver tortilla

100-200 gram revet ost (fx. mozerella, revet skæreost, cheddar eller en blanding)

Hvordan:

Sæt en pande over blusset, så den kan varme op (evt. grillpande).Tag så  3 tortilla og smør dem med olie på den ene side. Vend dem om og drys revet ost på den ene halvdel af tortilla’en og fold den over. Læg den foldede tortilla på panden i 1½ min og vend den og lad den ligge i 1½ min. Tag den af og lad den køle lidt af inden , du skærer den i trekanter som en pizza, med evt et pizzahjul.

Virkelig let og lækkert. Man kan også blande småthakkede tomater i eller små kødstykker.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerdagbog - Dag 4