Sommer – Dag 10 (Kærlighed) – fashionmom blog
Sommer - Dag 9

Sommer – Dag 10 (Kærlighed)

I dag er det en uge siden min mand og jeg har været gift i 10(!) år. Vi var ude at spise i Århus og i sidste uge var det fantastisk vejr og vi kunne rent faktisk, sætte os på strøget med en øl og kigge på mennesker. Istedet for, at gå i biffen, gik vi lidt rundt nede i byen og nød det gode vejr. Det er virkelig sjældent, at vi to har tid sammen alene i byen. Det var tiltrængt og dejligt! 😀

Jeg er så vild med ham og vores hverdag sammen. Selvom der ikke altid er så meget tid til hinanden, så sørger vi for, at finde den alligevel. Det skal ikke være en hemmelighed, at det kan være hårdt arbejde, at have 5 børn, men jeg finder, at når der er så meget praktisk arbejde, så er der endnu mere, at hjælpe hinanden med. Altså man har hele tiden muligheden for, at gøre hinanden glade ved at hjælpe. Min mand er en superhelt til at hjælpe, han er sjov, stærk og den mest kærlige person jeg kender og jeg elsker ham mere og mere. Vi har styrken i at have kendt hinanden længe, at have været sammen siden vi var unge og har på den måde udviklet os sammen, både som personer og forældre.

IMG_9026[1]

Jeg er så glad for vi fandt hinanden som unge, jeg har jo heller ikke prøvet andet, men jeg føler slet ikke, at jeg har gået glip af noget og jeg er jo stadig ung, når vores børn er store. 🙂

Så kan det godt være det er uncool og kedeligt, at blive gift som ung, men ikke for os. Vores kærlighed kunne ikke vente, vi ville hellere løbe hornene af sammen. Der er ingen jeg hellere vil opleve nye (eller gamle) ting sammen med, fjolle med, lave sjov med og jeg ved vi har det bedste (bortset fra vores børn) til gode.

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer - Dag 9