Fødselsdag – fashionmom blog
Top 10 Komedieserier

Fødselsdag

Så fik vi fejret vores to store drenge, der fyldte 9 år. Vi havde en skøn dag! Jeg er altid så nervøs for, om de nu får en god fødselsdag. Fx. så startede det med, at min ene søn slog hovedet på sofaen inde i stuen og begyndte at græde. Da hans bror så det, udbryder han: ‘Også lige på hans fødselsdag!’.

Jeg bliver overrasket, eller måske havde jeg bare glemt, hvor magisk fødselsdag er for børn. En dag fyldt kun med glæde, godt og gaver. Derfor er det næsten ikke til at bære, for dem, når der er den mindste ting der går dem imod.

Jeg tror de havde en magisk dag… der blev sunget for dem, der var gaver, gæster og godt vejr.

De havde fået lov til, at vælge den/de kager de gerne ville have og der kom jeg så på en heftig opgave. Regnbue lagkage og macarons. Da de ikke havde Amos Macarons i Føtex, blev det lavet om til kagemænd, hvilket er knapt så omfattende. Særligt da det er min mand der står for den slags kage 😉

IMG_9273[1]

Men jeg skulle stå for regnbue-tema kagen, som jeg gerne lige vil kunne bruge uden der er noget ‘gay’ over det. Synes altså det er et lidt for brugt og fedt synbol, at tage patent på, når nu regnbuen betyder så meget andet.

IMG_9270[1]

Men altså jeg startede fredag med bundene, fyldte dem lørdag (med min mor) og pyntede dem søndag inden gæsterne kom. Jeg synes de blev flotte…. Men på den anden side så havde jeg lige set ‘Den store bagedyst’ og det var vist ikke helt det sammen, haha 😉

12030483_10207218463837818_879720070121549645_o

Ha’ en dejlig solskins mandag!

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 Komedieserier