Hjemmebygget legehus – fashionmom blog
 • ···
9 År, What to give

Hjemmebygget legehus

Måske kan i huske, at jeg sidste år, byggede et legehus-skur til børnene, ud af storskralds fund. Se Her

Det blev brugt, men der var alle mulige ting der bare ikke var godt nok og derudover var det forfærdelig grimt 🙂 Så denne sommer var mit mål, at få manden til, at hjælpe mig med, at bygge et ordenligt legehus. Heldigvis var han med på ideen og vi har virkelig hygget os med projektet i sommerferien og i weekenderne. Se her. Vi har prøvet, at gøre det så billigt som muligt og så ‘grønt’ som muligt, ved at bruge genbrugsmaterialer. Pallerne var affald, og mange af tingende har jeg fundet i storskrald. Jeg har også forsøgt, at bruge noget fra det gamle skur, som endnu var brugbart. Andre ideer til, at lave et ‘grønt’ legehus.

IMG_9200 IMG_9206 IMG_9202

Vi er stadig ikke helt færdige med det, men vi håber på, at få lukket det ordenligt til, inden efteråret rigtig tager fat.

Nu hvor der er både dør og vindue, bruger børnene det meget mere også snart taget er færdigt, regner vi med, at der kommer til, at blive kravlet endnu mere rundet på det. Jeg er vildt stolt af legehuset og synes simpelthen det er blevet så godt. Jeg tror vi med skruer og nogle købte brædder har brugt ca. 500-600 kr. på det og det synes jeg er fed pris og hvis man så trækker alle de skønne timer vi har brugt sammen på, at bygge, finde ideer og gennemtænke fra, så har huset jo nærmest været gratis 😉

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • Annie

  Super fedt hus Cecilie. Når vi får en have, skal i da lige komme og gøre det samme hos os 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Annie,
   Tusind tak for det. Det lyder da lækkert, at i skal have en have!
   -Men jeg ved ikke lige om der bliver tid til, at lave endnu et legehus 😉
   Vi hjælper dog gerne, hvis i går i de tanker til sommer (y)
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 År, What to give