Parfumefri hverdag – fashionmom blog
Hvad for en blogger vil jeg være!?

Parfumefri hverdag

Sponsoreret indlæg.

Første gang jeg hørte om parfumeallergi er måske 20-25 år(!!) siden. Min storesøster have fået udslæt af vaskepulveret og fra nu af ville min mor kun købe Neutral.

Så gik der en lang periode hvor jeg ikke skænkede parfume og kemi en tanke, som i, jeg brugte bare det der var, virkede godt eller duftede godt. Da jeg så blev gravid, fandt jeg så ud af alle parabene-farene. Jeg synes det var super overvældende, at skulle til, at skifte alle mine normale produkter ud, for at undgå hormonforstyrrende stoffer og parfume.

Men så var det lige jeg huskede hvad min mor havde sagt 😉 ‘Fra nu af køber jeg kun Neutral’. så mens jeg ventede mine ældste sønner, prøvede jeg, at finde ud af hvilke produkter vi måtte skifte ud i hjemmet. Vaskepulveret blev selvfølgelig skiftet med det samme, jeg stoppede med, at bruge parfume. Jeg prøvede at finde alternative cremer. Også en anden deodorant, skulle jeg have. Jeg bruger stadig Neutral roll-on. Alle mulige steder fandt jeg parfume, når jeg kiggede på ingredienserne. Du vil blive overrasket over hvor mange steder i hverdagen der er parfume!

Se videoen her:

Nu har jeg været mor i snart 9 år og jeg opdager hele tiden nye steder hvor der gemmer sig kemi og parfume. I rengøringsmidler, i skønhedsprodukter og endda i baby vådservietter! Jeg var så forarget, da jeg fandt ud af hvor meget ‘lort’ man bare puttede i baby-produkter og jeg har totalt boy-cuttet de baby-mærker der ikke lever op til kravende om ‘parfume-fri’, ‘Deklareret i samarbejde med Astma og allergi-forbundet’ og gerne Svanemærket.

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad for en blogger vil jeg være!?