Top 10 Komedieserier – fashionmom blog
Væksthusene i Århus

Top 10 Komedieserier

1. New Girl (4 sæsoner)

Så sjov og skæv. Det modsatte af Gossip Girl, ingen her er abnormt rige eller fantastisk smukke (kun Cece). De mangler penge, selvtillid og er forvirrede, men hylemorsomme. Ses på Netflix

05f7601a-88fd-41c2-8224-e6910498fd20

2. How I met your mother. (9 sæsoner)

Total klassikker. Elsker castet og at rollerne der udvikler sig. De 5 bargæster er for 00’erne, hvad venner var for 90’erne.  Ses på Netflix

HIMYM_Wallpaper_1600

3. Cougar town (5 sæsoner)

Monica fra Venner (Friends), formår at lave en ny sjov person, Jules. I denne komedie er hun over 40, fraskilt og stærkt bundet til sit eneste barn. Rigtig god og let underholdning. Ses på Viaplay

BF373A5C-F359-50A3-80DEE2FEBDC2E37D

4. Modern Family (5 sæsoner)

Man følger den sjove familie, der på alle måder er indviklet, men kærlig. Personerne er sjove hver i sær, men spiller fænomenalt sammen, hvilket får en til, at flække af grin mange gange. Ses på Netflix.

modern-5__140605173923

5. Rules of engacement (7 sæsoner)

Serie om par forhold, når man lige er blevet gift vs. mange år som gift par. Den er virkelig sjov og er perfekt til serie marathon. Den køre vist endnu. Er ikke på hverken Netflix eller Viaplay

Rules-of-Engagement

6. Marry Me (1 sæson)

Sjov og hyggelig komedie om parret, der endelig bliver forlovet efter 6 år som kærester.

tv-marryme-s1-650

7. The Exes (4 sæsoner)

3 vidt forskellige ex-mænd flytter i samme lejlighed efter deres skilsmisser. Deres ‘landlord’ er deres skilsmisse advokat, der er pågående, indlevende og altid parat til, at hjælpe.

51APVh4VcPL._SX940_

8. Mozart in the Jungle (1 sæson)

Super fed, smuk og sjov serie, der bare rigtig gerne må komme flere sæsonner af! Man følger den unge obospiller i den ekstravagante og indviklede orkesterverden.

mozartjungle

9. Drop dead diva (6 sæsoner)

Den eneste 40 minutters serie på listen. Den handler om modellen, der bliver forbyttet til en anden krop og et andet liv. Hovedpersonen spiller fantastisk og det er skønt, at se en smuk fyldig kvinde fyre den af.

drop-dead-diva-30

10. Baby daddy ( 1 sæson)

Bodumchie (tromme lyd) serie, med meget let og ligetil humor. Sjov og sød, men kan ikke lade være med at holde af personerne og gerne ville følge med.

baby-daddy-17

   

2 kommentarer

 • S

  Jeg er ret interesseret i at høre, hvordan du mener karaktererne i How I met your mother udvikler sig? For sådan som jeg kan se det, forbliver de mere eller mindre de samme, på nær Barney der pludselig får en samvittighed efter at være blevet far. Ted er stadig en håbløs romantiker, Robin er stadig dårlig til at binde sig, og Marshall og Lily er stadig “forældrene” i gruppen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Sofia,
   Tak for din kommentar 🙂
   Jeg synes at personerne er meget endimentionelle i starten og som man lærer den bedre at kende, kan man se nye dybter i dem.
   Som du selv nævner Barney, som går fra at være total player, til i et fast forhold, blive gift og til sidst far, stor udvikling.
   Marshall og Lilys forhold udvikler sig også, altså mellem dem, fra forlovet, til brud, til gifte og så til forældre, der kæmper med, at holde på hinanden og kærligheden. De er måske stadig i den samme rolle i gruppen, men jeg synes deres forhold udvikler sig omend naturligt.
   Hvad Robin angår, så er hun ret pæn pige til, at starte med, men udvikler sig til en virkelig crazy, Patrice-råbende type, hvilket jeg elsker. Ligesom Barney overgiver hun sig også til kærligheden og selvom de bliver skilt, så indrømmer hun jo at hun er klar til et langt fast forhold med Ted.
   Og ok måske udvikler Ted sig ikke såå meget… Men han er også den kedelige af dem, hahaha 😉
   Glæder mig til, at høre hvad du synes 🙂
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væksthusene i Århus