Væksthusene i Århus – fashionmom blog
Nye Doodles

Væksthusene i Århus

Vi havde en dejlig formiddag igår. Vi var i  væksthusene , i botanisk have. Hvis man bor i Århus, vil jeg klart anbefale dette smukke hus(e). Der er tre forskellige huse, med tre forskellige klimaer. Det sidste er ligeså varmt som tropezoo og der flyver smukke sommerfugle rundt og der er fisk i bassiner, som man kan fodre med kakelakker. Der er også et høøjt træ tårn, det er sjovt, at gå op i. Herfra man man se udover alle planterne og følge sommerfuglenes flakserier.

IMG_9255[1]

Der er en bistro hvor man kan købe mad og is, men hvis man har madpakker med kan man bare sætte sig oven på og spise sin medbragte mad. Det koster ikke noget, at komme ind i væksthusene.

Der var dog nogle ulemper ved stedet, for det første er det ikke vildt let, at komme han til med bus ( dog er der gode parkeringsmuligheder for biler), for det andet, så er der på 1. sal, der hvor man må spise medbragt med, et stort, sjovt lædderbetrukket blad, som børnene engang måtte klatre på. Men det må de ikke mere. Så nu kommer man desværre til, at bruge en masse energi på, at sige ’stop’ og ‘den må man ikke lege på’. Vi skyndte os, at spise færdig, så vi kunne komme væk fra fristelsen og gik i stedet hen til en legeplads lige i nærheden.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Doodles