Familie-Mad – fashionmom blog
Efterårsferie -Dag 3

Familie-Mad

Hjemme hos os, er der faktisk flere af børnene der ikke er så vilde med pølser. Udover, at jeg synes, at vi alle skal øve os i at kunne lide alt, så er det jo fint nok, at der er tider hvor man ikke er så vild med noget bestemt mad. Men altså, jeg synes der er mange lette retter med pølser og der er også mange pølser der er lækre.

IMG_9297[1]

Jeg oplever som oftest, at børnene meget hellere vil spise mad, de selv har været med til, at lave, end mad der bare bliver serveret. Og denne ret er genial, at lave med børnene.

Vi brugte 2 dåser cocktailpølser (der var ikke nok til de voksne) og så meget spaghetti vi kunne stikke igennem.

IMG_9296[1]IMG_9286[1]

Der blev lavet allemulige dyr, blæksprutter, gopler, katte, men også menesker og tårne. Det var så hyggeligt og sjovt. Imens maden kogte, fik børnene en masse grønt, foran fjernsynet (så behøver jeg ikke lave salat).

Jeg havde en rest kødsovs/tomatsovs, som jeg blandede i, da spaghetti og pølser havde kogt, men det var stadig muligt, at finde de fleste forskellige figurer. Børnene ville jo helst spise dem de selv havde lavet 😉

God weekend!

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie -Dag 3