Hjemmemor rækker numse – fashionmom blog
Leg Godt med Lego

Hjemmemor rækker numse

Ja, det er sket. Jeg rækker numse, på yoga-måden 🙂

Ikke sådan flere timers yoga i fitness-centeret, eller konstant surfende efter yoga videoer på youtube…. Mere sådan 10-20 minutter hver dag, som jeg elsker og nyder.

Jeg har længe savnet en måde at styrke min krop på uden, at skulle ud af huset, uden at være fuldstændig svedig bagefter og hvor det ikke behøvede så lang tid. Jeg havde både overvejet Pilates og yoga, men var ikke rigtig blevet til mere end overvejelser.

Så så jeg en af mine veninder fra efterskolen, var blevet uddannet yoga instruktør og det så bare for badass ud. 🙂

Jeg læste lidt om hende og hendes oplevelse med yoga og blev der igennem inspireret til at søge ‘yoga begynder øvelser’. Læs mere på hendes facebookside HER. Så hvis du bor i Kbh, så tjek hendes træning ud!

Da jeg havde gjort det et par dage om morgenen inde i stuen, kom min søn hen til mig og spurgte mig: ‘Gør du sådan her?’ og prøvede at lave en downward faceing dog. Jeg siger ‘Ja, det hedder Yoga’, hvor efter han siger, ‘Nej Mor, du rækker numse’. 🙂 En anden måde yoga’en har påvirket os herhjemme, er dette lille optrin jeg oplevede inde i stuen!

IMG_9349[1]

Nogle gange er de store børn med til det i weekenden, det er rigtig hyggeligt, men jeg nyder også at det er ‘min’ ting, som jeg laver for mig selv om formiddagen, imens de små spiller Ipad.

Jeg skifter lidt mellem disse to videoer Her og Her

   

4 kommentarer

 • Jeg har lige opdaget din blog. Og hvilken dejlig oplevelse. Du har fremover en ny fast læser – der elsker at din mode ikke kun handler om dyre ‘items’ (bare ordet!)… Og at der er dejlige værdier bag skærmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Cille,
   Ej hvor dejligt, at høre! -Det gør mig så glad 🙂
   Tak fordi du tog dig tid til at skrive, håber du får masser af dejlige oplevelser med bloggen fremover 😉
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  yoga er det bedste! Læser gerne flere af dine erfaringer med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Ida,
   Tak for din kommentar 🙂
   Dejligt du skriver hvad du gerne vil læse om! -Så vil jeg prøve at se om jeg kan fortælle lidt om mine oplevelser med Yoga 🙂
   Rigtig god weekend!
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leg Godt med Lego