Insta-Family – fashionmom blog
Familie-Mad

Insta-Family

Jeg er stadig på Instagram og er ikke for fin til, at vise et billede eller to af mine børn. Jeg viser ikke alt for pinlige billeder, men der er da masser af sjove billeder af os alle. Jeg tror ikke det bliver noget problem for dem senere hen og indtilvidere så kan de godt lide selv at se og bladre igennem billederne.

Se nogle de seneste kvadrater her og følg min profil HER

IMG_9332[1]IMG_9320[1]IMG_9317[1]IMG_9300[1]IMG_9273[1]IMG_9309[1]

Rigtig god Tirsdag!

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie-Mad