Leg Godt med Lego – fashionmom blog
Kan man det!?

Leg Godt med Lego

Sponsoreret.

‘Vi ønsker os Lego!’

-Sådan er det hver gang der er fødselsdag eller jul. Mine 2 store drenge på 9 år, er vilde med Lego. Og de har meget, rigtig meget. Ninjago, Chima, Star Wars, City og Mine Craft. Hver gang de får en ny pakke, skal de ind og bygge den. Da de var mindre hjalp jeg dem, men nu kan de selv.

Men når det så er bygget og har stået et par dage, så begynder klodsernes nye, virkelige liv. For drengene elsker, at opfinde nye biler, maskiner, dinosaurusser, boreplarforme og alt mulig andet. De bruger munden fra en Chima-abe til at lave en crazy dino, med hugtænder og lang hale. Lego gør det muligt for dem, at finde på hvad de vil… og hvad jeg vil. For at bygge med Lego, er faktisk en af de lege jeg fortrækker, at lege med drengene.

Så får jeg tilbudt, at deltage i denne kampagne for Legos nye spil og jeg kan se at de (igen) har fanget lige præcis det som Lego kan og lige præcis det som vi synes er sjovt. Se Videoen lige HER:

Det ser så sjovt ud!

Hurra for Lego, det har reddet mange ulvetimer og fået mange timer til at forsvinde i fantasifuld indendørsleg, mens regn og rusk har hærget udenfor.

Kærligst Cecilie

Sponsoreret

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man det!?