Farvel Sut! – fashionmom blog
  • ···
Hjemmemor uden unger

Farvel Sut!

Jeg ved godt det sker for alle og det bare er en del af livet… Men det er altså ret vildt alligevel!

Vores lille, store pige på 3½ år, har sagt farvel til sutten! Vi har snakket om det flere gange i løbet af det sidste halve år, vi har snakket om at man smider sutten i skraldespanden også får man en gave.

Jeg har stilt spørgsmål som ‘Når man har sagt ‘Farvel’ til sutten, får man den så, når man skal sove?’, hvorefter de har svaret ‘Ja!’. Men idag sagde hun, da hun fandt 3 sutter, ‘Man kan sige farvel til sutten og få en gave’ og det jeg spurgte hende om sutten så kom igen når man skulle sove, sagde hun ‘Nej’. Vi snakkede lidt frem og tilbage og så var det ellers bare at smide dem ud. Heldigvis har jeg længe haft en Twilight Sparkel (My little Pony) dukke liggende, så den blev pakket ind og åbnet inden for 5 minutter.

12214303_10207450798966051_1849243727_o.jpg1

Jeg var i bad, da hun skulle puttes og det var først da jeg gik ind og så til hende i sengen, at jeg kom til at tænke på at hun jo skulle puttes uden sut. Men der havde ikke været nogen problemer. Hun lå med sin nye dukke og sov så sødt!

Jeg er overvældet! 4 børn uden sut!

Hvor blev mine babyer af, hvordan bliver livet med store børn?

Jeg tror det bliver fantastisk… det håber jeg 😉

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmemor uden unger