Hjemmemor uden unger – fashionmom blog
Edderkopper... For børnenes skyld

Hjemmemor uden unger

Jeg har store børn nu… Så store at de kan være med i storebørnsgruppen i Legestuen. Det betyder, at jeg hver torsdag skal aflevere de to yngste kl. 12 til leg, boller og aktiviteter for store børn og først hente dem igen kl. 15. Det er en Stor ting.

Altså jeg har jo haft børn både i vuggestue og børnehave, så det er ikke fordi det er nyt for mig at aflevere, men det er nyt for børnene og derfor også nyt for mig. Denne måde at aflevere børnene på er dog så meget mere tilfredsstillende, end i børnehave og endnu mere vuggestue. Jeg var jo med til at ‘køre børnene ind’, da de startede i institution, der har man et par timer et par dage – en uge også er det dét. Det gik jo dengang, men det var ikke sådan jeg ville have ønsket det skulle være.

IMG_9199

Denne gang har vi gået 2 gange om ugen i legestuen i over 1 år, sammen. De kender stedet de voksne og de fleste af de andre børn. De kender stedet som et trygt sted, hvor jeg altid har været der. På denne måde har det været en fejring af at de er blevet store nok til storebørnshold. Ikke en nødvendighed, fordi jeg skulle noget andet end at være sammen med dem.

Jeg har løbende overvejet om de skulle i børnehave på et tidspunkt. Men hvis dette hold virker og de synes om det. så tror jeg ikke de skal i børnehave før skole. Her kan de lære at sige ‘Farvel’ og ‘Hej igen’. Her kan de lære at sidde stille og løse opgaver uden mor. For mig lyder det ideelt og det håber jeg det bliver 🙂

God Weekend!

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • Lene

  Sikke dog en skøn ordning! det findes desværre ikke i vores legestuer, men det kunne da være, at jeg skulle foreslå det, når der er spørgerunde mht ideer til nye aktiviteter 😉 mine er 2,5 år nu og vi har stadig ikke besluttet, hvornår de skal af sted, men det bliver kun bedre og bedre at ha dem hjemme 😉
  Men skøn skøn ordning for jer og en god måde at øve ‘Hej og farvel’.
  God weekend.
  Vh. Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Lene,
   Ja det er virkelig en god ordning. Det er faktisk et par år siden vores legestue har haft denne ordning i brug. Men da jeg meldte mig til at være i bestyrelsen, så kan man jo få lidt indflydelse 😉
   Det var første gang i går (torsdag), så det var nyt for alle børn og voksne. Men det gik rigtig godt 🙂
   For os krævede det mindst 6 børn over 3 år, der kunne være med og det endte med 10 børn. -Så fedt med opbakningen og jeg håber at det bliver ved med at kunne lade sig gøre!
   Jeg synes det lyder som en god idé at forslå det i jeres legestue. -jeg synes det giver en større vidde på aktiviteterne og en mere attraktiv legestue.
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Edderkopper... For børnenes skyld