Yoga i hjemmet… – fashionmom blog
Top 10 Sjove Børnesætninger

Yoga i hjemmet…

Som hjemmemor, forgår de fleste ting i hjemmet. Vi høre musik og danser hjemme, vi klippe klistre hjemme og leger. OG altså også yoga. -For jeg har hverken tid eller råd til at tage hen til et fitnesscenter, tilmelde mig et hold eller anskaffe mig det rigtige tøj.

Men altså yoga i hjemmet er nok ikke lige så fokuseret, som det ville være i fitness, sammen med andre svedigt kæmpende mennesker. Yoga i hjemme et noget med høj musik fra Ramajangapp’en, en killing der prøver at fange mit hår og en der spørger ‘Moar, må jeg godt holde Toffie sådan?’, eller en der siger:’wow mor dét er sejt’ og peger på min trianglepose 😉

Jeg læste et sted at der skulle være helt ro og fuldstændig fokus under yoga og det må jeg bare indrømme at jeg ikke kan leve op til. Alligevel føler jeg, at jeg kan få styr på vejrtrækningen og finde ro i yoga. Udover det så kan jeg mærke hvordan min krop bliver stærkere og mere smidig.

11224231_1092738820736552_1782860239572657422_o

Jeg har set forskellige youtube videoer, men har lavet min egen rutine ud af disse to.

HER og HER

Når jeg har fået helt styr på disse og har lyst til nye udfordringer, så søger jeg igen og udvider mit program 🙂

Er der nogen der har nogle gode links til yoga videoer? De skal ikke være for svære. 😉

Rigtig god weekend!

Kærligst Cecilie

Billedet er fra instagramprofilen @_childhoodmagic_

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 Sjove Børnesætninger