Bliv ved, fantastiske hverdag! – fashionmom blog
  • ···
Udsalgs-sager

Bliv ved, fantastiske hverdag!

Årh hverdagen er tiltrængt herhjemme… Ikke flere arrangementer, Tak!

Jeg vil rigtig gerne kunne køre hverdagen på rutinen igen! Vide hvornår jeg har tid til hvad og kunne planlægge aftensmad og lektielæsning, uden det bliver skudt i sænk af alverdens jule-tamtam. Så herhjemme er Januar velkommen 😉

Så var det bare lige, at Januar også er blevet fyldt med allemulige andre arrangementer og julestressen har ikke helt forladt mig endnu. -Satser på den snart fordufter helt…

En del af vores hverdag er nu, at de to yngste går på ‘Storebørnshold’. Jeg har skrevet om det før Her.  Det er blevet en kæmpe succes. Både for børnene og mig. Jeg har som regel en time helt alene herhjemme og derefter to timer med de tre store børn. Det giver lidt mere tid og ro til, at være sammen med dem og de har tid uden de små forstyrre deres leg.

For Mumsen og Minimusen har disse tre måneder med Storebørnshold været et selvtillidsboost. De har prøvet at være alene afsted, sammen med store børn og de har klaret det. Det har ikke bare klaret det, de har nydt det! 🙂

IMG_9365

Jeg er så fantastisk glad for dette tilbud. Tre timer sammen med 5-7 andre børn med 3 voksne, på et trygt sted som de kender. De er super trætte når de kommer hjem og jeg er glad for det ikke er hver dag de skal afsted. Selve legestuen er et kærligt, socialt og lærerigt sted at komme og vi kommer 3 gange om ugen, to gange sammen og en gang hvor de er alene afsted.

Desværre er Legestuen Gyngehesten lukningstruet, fordi kommunen vil trække den støtte de i gennem 20 år har givet. Det er ikke et stort beløb de giver årligt (ca. det samme som til 5 børnehavebørn) men det er livsvigtigt for legestuen. Nu kæmper vi for at Legestuen overlever og du kan give din støtte ved at skrive under HER.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs-sager