5 stk. Blefri! – fashionmom blog
Så kom feberen...

5 stk. Blefri!

Åh Dear, det var åbenbart ikke nok med en febersyg her i hjemmet. I nat meldte det næste barn sig under feberfanen… Nu venter jeg bare på de 3 andre også bukker under.

Jeg har jo altid de to yngste hjemme, så når der er en eller flere af de store syge, er vi bare 2+ børn herhjemme. Men det betyder at der er to raske, livlige og frække snart 4-årige unger der ikke kan komme afsted i legestue eller på tur. Idag har de, ud over en tur ud at lege, så fordrevet dagen med at pjaske med vand i hemmelighed på badeværelset, imens jeg tjekkede til de syge. De har leget med små Littlest Petshop figure dvs. kaste den ud over hele stue gulvet og set fjersyn/spillet.

IMG_9555[1]

Den mest populære leg for tiden, er ‘gå på toilettet’-leg. Mini-Musen har endelig bestemt sig for at smide bleen (hurra) og derfor skal der både råbes ‘numse, tis og prutter’ 80 gange dagligt og toilet + toiletbræt + toilettrappe skal i brug maaange gange, mere end det egentlig er nødvendigt.

Men det er helt ok… Jeg nyder at hun øver sig og får styr på det. Hun klare det meste selv og skal næsten aldrig mindes om det. Jeg er glad for vi har tid til det herhjemme og ikke skal gøre det i børnehaven. Det var så besværligt med de store drenge da de skulle smide bleen og der bare ikke var nok hænder til, at hjælpe dem i institutionen.

Mumsen har jo været blefri i over 1 år, men det krævede en del mere af mig, fordi han var det yngre. Nu bruger vi ca én ble i døgnet i forhold til de ca. 12 bleer i døgnet, de brugte for 3 år siden! (økonomisk frihed!?)

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • God bedring med ungerne. Dejligt at I er ved at være blefri. Jeg mangler også 1 før vi kan pakke bleerne helt væk. Er helt enig i, at det er rart at kunne gøre derhjemme fra. Der er bare mere ro på for poderne. Kh Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Dorthe,
   Tak, vi håber på de snart bliver raske, selvom det ikke ser sådan ud…
   Det er så lækkert ikke at skulle skkifte ble hele tiden mere. hun sover dog stadig med ble om natten, men det er ingenting i forhold til 😉
   Det er så rart man kan være der det meste af tiden, når man gør det hjemme… Meget mere roligt.
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom feberen...