En lille Ariel – fashionmom blog
Hjemmesyede Fastelavnskostumer

En lille Ariel

Her billederne af Minimusens fastelavnskostume. Hun havde, som sin søster, også meget svært ved at bestemme sig men endte med at komme frem til, at ville være Ariel, efter hun blev menneske (godt jeg ikke skulle ud i at sy fiskehale 😉 ).

Jeg havde købt noget forskelligt stof i genbrug, efterhånden som jeg fundet det. Så har jeg noget fint stof de kan vælge imellem, når det kommer til fastelavns-tid. På denne måde bliver kostumet ikke særlig dyrt, selvom man syr selv. -For det er (mega) dyrt at købe stof. Man tror man spare penge ved selv at gøre arbejdet, men nej! -Så derfor er jeg altid på udkig efter flot lækkert stof i genbrug.

IMG_9546[1] IMG_9541[1]

Jeg brugte ca. en dag på at sy hendes kjole, så det er ikke vild avanceret, men det er altså det jeg kan overskue og jeg synes den er super 🙂 Det synes Minimusen heldigvis også 😉

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmesyede Fastelavnskostumer