Så kom feberen… – fashionmom blog
En lille Ariel

Så kom feberen…

Vi har nærmest ikke været syge denne vinter og vi er taknemmelige! -Men så lige her to dage før fastelavn, hvor der er masser af sjov for børnene, bliver den ene af mine to store drenge syg. Det er bare feber, ikke noget med opkast eller vild hoste, men feber er jo også ubehageligt…

Idag skal vi til hele to fastelavns-arrangementer, et oppe i det lokale indkøbscenter også et ovre i kirken, hvor der er tøndeslagning, fastelavnsboller, efterfulgt af gudstjeneste.

IMG_9550[1]

Sidste år var vi simpelthen syge så mange gange, læs HER, HER og HER. Så jeg føler virkelig vi er sluppet billigt i år… Jeg håber ihvertfald ikke det her udvikler sig, til feber over hele linjen. Jeg prøver at bilde mig selv ind at jeg er mere modstandsdygtig på grund af min daglige Yoga, men nu må vi se hvordan resten af vinteren arter sig.

God Søndag!

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille Ariel