Snart 4 år – fashionmom blog
Vinterferie..

Snart 4 år

Mine to yngste (!) bliver snart 4 år! Det er ved at være længe siden jeg har haft babyer og nu er der ingen der bruger hverken Sut eller Ble (kun om natten) mere! Der er ingen der skal sove middagssøvn = ingen barnevogn(e) og ingen babyalarmer. Vores babygrej er pakket væk, solgt eller givet væk.

Nogle gange har jeg haft lidt travlt med at de skulle blive større andre gange ikke, men jeg har i tiden med 5 småbørn, efterhånden lært, at det hele bliver meget lettere hvis barnet selv er med og man ikke begynder med store ændringer før barnet selv er klar. Alle mine er stoppet med sutten sent, efter 3 år, men det er gået meget nemt og der har stort set ikke været gråd eller savn. Med bleerne har det været meget forskelligt, to er stoppet før de blev 3 år og 3 er stoppet efter. Senest min lille Minimus, der efter lang tids venten, der virkelig satte mors tålmodighed på prøve, pludselig sagde: ‘Farvel ble, hej toilet!’ Og siden hun smed bleen kun har haft 3 uheld, hvor af 2 af dem var på samme dag. -Vi var ved et nyt toilet  😉

Men altså de bliver 4 år lige om lidt og her er nogle af de ting de kunne ønske sig.

Løbercykler er vist et must for barnet på 4 år og her er et godt tilbud! Spar 300 kr.

HER

stoy-balancecykel-12-tommer-hvid

Minimusen er vild med kjoler, gerne en med blomster 🙂

HER

large

Mumsen synes denne her paraply er så sej.

HER

p509794157-4.w490.h490.wm

Han er også vild med dinosaurusser

HER

333-350909_360

Både min pige og dreng ville sætte pris på dette modellervoks-sand og det tror jeg også de tre store børn ville synes var sjovt.

HER

slammer-legesand-koretoj-bla-450-gram

Vi glæder os til foråret og til at vi kan bruge mere tid udenfor igen, men lige glæder vi os mest til fødselsdag 🙂

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterferie..