Vinterferie.. – fashionmom blog
Selfie-sjov

Vinterferie..

Så blev det sidste dag i vinterferien. Det er ikke fordi vi hårdt trængte til den, for to af de store havde været syge ugen op til og derfor været hjemme med os. Men jeg synes alligevel det har været en god ferie. Da min mand ikke holder ferie i denne uge, er det mig der har været hjemme med alle 5 hele ugen. Vi har ikke haft de vilde planer og det kan faktisk være svært, når der er 5 forskellige energier der fare rundt og ikke helt ved hvad de skal forvente og forholde sig til.

Derfor har vi startet dagen med at sætte os sammen vil formiddagsmad (min morgenmad, for jeg sover længe i ferien 8.30!). Til dette måltid, har jeg selvfølgelig gjort mig nogle tanker i forvejen, men det ‘mødet’ går ud på er at planlægge dagen og afstemme forventninger. Høre hvad de godt kunne tænke sig, hvad jeg havde tænkt og så planlægge hvornår på dagen det skal gøres. F.eks. så skulle vi en dag have klippet drengenes hår, bagt pølsehorn og købe ind. Det er jo ikke nogle særlig sjove ‘børneting’, men da vi puttede udeleg, bolle i indkøbskurven og varm kakao med flødeskum indimellem ‘voksentingende’, så var dagen en succes og ‘Far’ fik glade beretninger, om hvor god en dag det havde været, da han kom hjem 🙂 .

IMG_9564[1]

Imorgen skal vi på vinterlejr sammen med de andre familier, der er tilknyttet den kirke vi kommer i. Det var en stor succes sidste år, så vi håber en dejlig tur og måske endnu lettere, nu hvor alle er et år ældre 😉

IMG_9522[1]

Hvad har i lavet i vinterferien?

God weekend, kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selfie-sjov