Mors pige – fashionmom blog
Du kunne jo bare have valgt den ene fra!

Mors pige

I lys af debatten (HER) om man må fjerne den ene tvilling, fordi man har ret til fri abort i Dk, vil jeg gerne lige dele dette indlæg med jer. Det er et år gammelt, men situationen passer igen på en prik.

Måske husker i, at jeg fornylig skrev et indlæg om min yngste søn, der er helt vild med sin mor og fordi han har været syg, så siddet på mig 24/7 (se HER). Nu er han blevet rask, han er frisk og fuld af fart igen. Ham er klar på, at lege både ude og inde og han hænger ikke hele tiden på mig.

Så sker der det, at dagen efter han har ‘givet slip’ på mig igen, så kan jeg mærke hans tvillingesøster cirkler mig ind… Lige så stille, følger hun efter mig og vil allerhelst bare sidde hos eller have mig med rundt. Jeg bliver simpelthen så rørt over denne milde både hun tackler sin ‘jalousi/behov’ på. Det er helt tydeligt, at hun har savnet mig, i den periode Mumsen var syg og hele tiden krævede min opmærksomhed. I denne periode var hun virkelig god til, at lege selv eller med sin søster. Jeg ved ikke om det er en tvillige-ting, men hun lod ham komme til, da han havde brug for, men nu kræver hun sin ret igen, med tilbagevirkende kraft.

IMG_8394[1]IMG_8398[1]

Jeg nyder, at komme tæt på hende igen, selvom det godt kan være lidt hårdt med den konstante pivestemme der siger: ‘Mor, mor, mor’. Men hun holdt så flot ud, imens han var syg og nu skal hun have alt den nærhed og ‘mor-hed’ hun har brug for.

Og forhåbentlig så går det snart over og så kan de begge lege længere tid uden, at skulle op at sidde hos mor HELE tiden.

Læs mere om livet med Tvillinger HER

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kunne jo bare have valgt den ene fra!