Tillykke I to! – fashionmom blog
Snart 4 år

Tillykke I to!

Igår fyldte mine to yngste 4 år. Det er fantastisk at være vidne til disse små skabninger, der vokser, modnes og udvikler sig til, at være små helt særlige individer. Som tvillinger kan jeg se, at de er helt særlige for hinanden. De har en speciel humor sammen, eller så speciel er den måske ikke… Det handler mest om prut og numse, som for alle 4-årige. Men der er noget særligt mellem dem. Heldigvis synes jeg de også formår at have gode og givende forhold til deres tre andre søskende. Det bliver styrket af at de bor på drenge og-pige-værelser.

IMG_9613[1]

IMG_9608[1]

Desværre er Mumsen nu blevet syg, så vi har en slapper  dag herhjemme. Mini-Musen er ikke syg, så jeg var bange for hun ville kede sig, men jeg havde lige glemt alle de nye gaver. Hun leger og hygger sig helt vildt med løbecykel og modellersand.

IMG_9629[1]

Rigtig glædeligt forår til jer alle, må det være uden sygdom 🙂

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart 4 år