Det her må jeg dele med jer! – fashionmom blog
Asos rabatkode... 20% på ALT!

Det her må jeg dele med jer!

Kære læsere,

Jeg ved det er længe siden sidst, men bedre sent end aldrig 😉

Jeg må dele dette med jer… Jeg har nu været Mor i 10 år! Mine to store er fyldt 10 år!

Det er fantastisk og jeg er rørt over at verden har betroet mig disse to liv.

De er nu tættere på at blive ‘voksne’ (18 år), end de er på den dag de blev født!

IMG_9974[1]

Jeg er virkelig stolt af dem, de startede som to meget små babyer, der fik en svær start på livet, med indlæggelse, nåle og masser af ondt i maven. De har vokset sig store og stærke, de er fjol og leg, de tumler med dybe tanker og bliver ved med at udvikle deres følesesregister og hvordan de skal udtrykke dem. Lektier, læsning, matematik, lejre og den daglige tumult. De klør på med oprejst pande, med mere og mere selvtillid.

Men lige meget hvad, så elsker jeg dem, de har stjålet mit hjerte og jeg håber aldrig de aflevere det tilbage!

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos rabatkode... 20% på ALT!