Om det der overskud… – fashionmom blog
  • ···
Det her må jeg dele med jer!

Om det der overskud…

Kære Læser

Altså jeg har virkelig glædet mig til det her, jeg mener det her med, ‘at have mere overskud’. Og det har jeg virkelig, efter 10 år som mor, efter at have levet som søvn-zombie og konstant ’slukke brande’ istedet for at være på forkant, har jeg endelig fat i den lange ende… Eller har jeg?!

14528233_10209559363714724_674366121_n.jpg1

For jo mere overskud, jo flere forventninger har jeg til mig selv, jo mere arbejde påtager jeg mig. Lige indtil jeg ikke gjorde det mere. For helt ærlig, så vil jeg gerne lige have lov til at tage en lille slapper efter de 10 år, der hektisk er passeret i en vild tumult af hårdt arbejde og blandede følelser. Jeg har har givet mig selv lov til, at tage den med ro. Som i, sove hvis jeg kan, hygge hvis det kan lade sig gøre og stædigt holde på at få lavet yoga hver dag. Bloggen har ligget stille, jeg har været fokuseret på ‘det virkelige liv’, det håndgribelige og på ikke at komme til at udstille mine børn, bare for at blogge.

Jeg har haft tid til at finde ro, tid til at være usikker, tid til at danse, tid til bøn, tid til at flippe ud og samle mig sammen igen. Og selvom jeg følte mig ret færdig med at blogge, så tror jeg lige jeg giver det en chance til. – Så længe der er overskud 😉

Håber I vil følge med igen!

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her må jeg dele med jer!