Begynder Yoga – fashionmom blog
Yoga Challenge (4 uger)

Begynder Yoga

Kære Læser,

Da jeg startede med at dyrke yoga for et år siden, var der så mange stillinger  og rutiner jeg ikke kunne lave. Derfor søgte jeg altid på ‘begynder yoga’ og jeg har efterhånden fundet en del som jeg har lært rigtig meget af.

De var stort set alle sammen fra Tara Stiles, selvom jeg også har rundet nogle andre videoer, så kommer jeg hele tiden tilbage til hende. Hvis du har lyst til at afprøve yogatræning, snuse lidt til den form for motion, men synes den udfordring jeg delte med jer i sidste uge var lidt for hård, ja så har jeg fundet nogle af de videoer jeg selv startede med.

Jeg har skiftet mellem et par stykker i et par måneder, indtil jeg følte mig bedre og inspireret til at prøve noget nyt og måske mere udfordrende. På den måde har jeg udviklet mig og lært mig krop at kende, hvad den kan og hvornår jeg skal øve andre rutiner, før jeg prøver de mere udfordrende igen.  Jeg har været vild med den måde min krop har reageret på denne form for motion. Jeg har også bedre styr over min vejrtrækning nu, hvilket gør at jeg ikke så let bliver stresset. Faktisk har jeg ikke været bange for at blive stresset igen, i over et halvt år! Meget af det skyldes bedre og mere søvn, men jeg tilskriver også den daglige motion og åndedrætsøvelser en stor del af grunden.

IMG_9349[1]

Som sagt begyndte jeg lige så langsom med yoga, men blev hurtigt fanget af det. Nu er det en del af min daglige morgen rutine. Engang i mellem gør jeg det også om aftenen, særlig hvis jeg skal afprøve en stilling eller har brug for at stresse af og falde godt i søvn. Det er meget sjældent jeg ikke får lavet bare en lille smule og de dage hvor jeg ikke når det, kan jeg tydeligt mærke det. Jeg er simpelthen ikke lige så oplagt, mere træt og øm.

Husk du altid er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål via mail, fashionmom@stell.dk

Her er et link til videoer jeg brugte meget i starten:

 Tara stiles begynder yoga.

Kærligst Cecilie

cellbes

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga Challenge (4 uger)