Efterår i hverdagen – fashionmom blog
 • ···
Giftige kager

Efterår i hverdagen

Kære Læser,

Efteråret behandler os smukt i år. Vi har samlet masser af bær og frugter og har prøvet at få pyntet op på efterårsvis.

img_00151img_00161

I dag var vi på biblioteket og der er tilknyttet en urtehave. Vi fik samlet nogle gulerødder og et par rødbeder.

Vi er næsten på biblioteket en gang om ugen og har et godt flow i de bøger vi låner. Mine børn er mest interesseret i fagbøger, bøger om katte, dinosaurer eller kroppen. Så vi kigger ikke meget i billedbogsafdelingen, dog prøver jeg altid at få lånt en eller to ‘finde-bøger’, som fx. Flunkebøger, eller Shen-shan. Der er et utal af ‘finde-bøger’ og for mine børn er det lykken. De kan ofte side længe, som at mor også synes det er længe, og finde nye ting i ‘finde-bogen’.

img_00201

Jeg bruger ofte tiden på at finde en ‘mad-bog’, læse for børnene eller sidde og tegne, imens børnene får lidt tid til bare at lege.

Er der andre (hjemme)-mødre, der bruger biblioteket som en gal og nyder lidt lærerig adspredelse i hverdagen?

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • Jeg er godt nok ikke hjemmegående mor, men vi er også vildt glade for at bruge bibliotekerne i byen. Vi veksler lidt imellem det lille lokale, hvor der ikke er så mange og ungerne derfor kan lege rigtig igennem og så Dokk1 ved havnen, som jo har nogle helt andre kvaliteter. Biblioteker er bare fede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Dorte,

   Dejligt at høre i også bruger byens biblioteker!
   Vi gør præcis det samme med at få en rolig tur på det lokale biblo og hvis det skal være en større tur tager vi på Dokk1. Jeg synes børnene får en bedre ‘biblioteksoplevelse’ på det lokale, hvorimod Dokk1 er mere bare en stor indendørs og udendørs legeplads.:)
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giftige kager