Musen og Mor – fashionmom blog
  • ···
Efterår i hverdagen

Musen og Mor

Kære Læser,

Musen ville være med til, at tage billeder, Yes! Det er så hyggeligt når hun gider det. Det er laaang tid siden vi har taget billeder på denne måde, med Mille som fotograf og vi følte os begge lidt rustne. Men der kom dette billede ( og et par andre gode) ud af det… ud af måske 40 billeder, var denne lille perle. Bloggen er blevet som en gammel scrapbog og jeg elsker selv at sidde og klikke tilbage og læse gamle indlæg og se billeder, alene eller sammen med børnene. Det her billeder af hende og jeg, vil jeg komme til at se tilbage på mange gange!

img_2642

img_2668

img_2624

Jeg ved det er længe siden og jeg er lidt lang tid om at komme i gang igen. Men bloggen er nu engang en hyggelig hobby, der bliver passet, når der er tid og lyst. Jeg skal vænne mig til at tænke på indlægsideer og få taget billeder af hverdagen. Det er altid et dilemma for mig, med billeder og blog, for jeg har jo netop valgt at være hjemme ved børnene for at have tid og nærvær med dem og hvis det hele kommer til at gå op i opstillinger og at få de rigtige vikler på et godt indlæg, så kunne jeg lige så godt have sendt dem afsted til en uopmærksom pædagog.

Derfor øver jeg mig i balancegangen mellem sjov og nærvær med børnene og tid til at mor kan lave mor ting… Et par minutter om dagen 😉

Her er de første billeder, af en måske ny tid…. Mumsen og Minimusen var til storebørnsgruppe i legestuen og drengene legede med en ven og Musen ville være med på billederne, så engang imellem, må man godt være så heldig at det hele går op i en større helhed!

Håber I får en dejlig dag.

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår i hverdagen