Yoga Challenge (4 uger) – fashionmom blog
Musen og Mor

Yoga Challenge (4 uger)

Kære Læser,

Nu har jeg dyrket yoga i et år. Jeg har søgt på youtube og brugt de videoer jeg kunne lide og som var gode at lære af. Ud over det er jeg heldig at kende dygtige Yogajepsen, der har været så sød at svare på mine tilfældige spørgsmål om balance, styrke osv. Det har været en kæmpe hjælp til at komme videre og lære nye stillinger og blive bedre til dem jeg allerede kunne.

img_2746

For mig er yoga en form for motion. Det er ikke en åndelig livsstil. Det er en måde at koble af på og forbygge stress og holde mig stærk og frisk. Derfor er jeg ret opmærksom på at der ikke indgår en masse åndeligt i de videoer jeg træner til. Jeg har prøvet forskellige, men er virkelig fan af Tara Stiles. Hun har lavet rigtig mange gode videoer, både med rutiner, men også hvor hun hjælper og forklarer til begyndere.

Hun har også lavet denne weightloss/detox challenge over 4 uger. Det er stykke tid siden jeg prøvede den sidst, da jeg manglede noget inspiration til mine morgenyogarutiner. Jeg tænker at begynde på den igen, fordi den er dejlig udfordrende. Er der andre der vil være med? Jeg har ikke nogen af de blocks hun bruger, men jeg finder bare på et eller andet at bruge.

img_2750

Der er 4 videoer. Man starter med at lave den første 2-3 gange om ugen, næste uge laver man video 1 og 2 efter hinanden, 2-3 gange om ugen og så fremdeles.

Find videoerne HER

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • Ane

  Hej Cecilie, hvor er bukseren mon fra, de er SÅ fine og jeg har en eller anden ting for bukser som vækker opmærksomhed 😉
  Det er saftsuseme sejt hvad du har trænet op til at kunne ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Ane,
   Bukserne er fra Casall.com her er lige et link, til nogle tights der minder om 🙂 Yogatights
   Det har været så sjovt og dejligt at ‘træne’ og tak for komplimenten 🙂
   -Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musen og Mor