Er der plads til alle? – fashionmom blog
Instagram lever stadig

Er der plads til alle?

Kære Læser,

Er der plads til alle?

Det spørgsmål tænker jeg meget over for tiden, ikke kun I min familie, med en stor børneflok, hvor alle 5 har forskellige ønsker og behov på forskellige tidspunkter. Kan jeg rumme dem og få dem til at føle jeg elsket… Helt ind i hjertet?

Men jeg tænker også på om der er plads til alle i vores samfund… Der har igen lige været debat om tvillinger. Om der skal være ‘fri abort’ for vordende tvillingemødre, hvis de altså ønsker at få fjernet bare det ene foster og lade det andet leve. I mit tidligere indlæg om samme debat fortæller jeg om mine tanker om emnet. Om hvor farlig en tankegang det ligger op til.

Jeg er bange for at der kommer til at være endnu mindre plads til tvillingefamilier. Jeg synes i forvejen ikke, at der altid har været plads til mig, når jeg har fortalt om mine tvillingegraviditeter. Når jeg glad fortalte at vi ventede tvillinger, blev jeg mødt med både ‘Åh nej‘ og ‘Godt det ikke er mig!’. Hvis jeg udover disse ubetænksomme kommentarer, skulle have forholdt mig til om andre folk nu syntes det var en god eller dårlig idé at få fjernet den ene, for at gøre det ‘lettere’ for mig, så tror jeg at jeg ville være faldet ud over den kant af afmagt og depression, jeg i forvejen vaklede på.

For mig var det altafgørende at mine tvillinger var et livsvilkår og ikke noget jeg kunne vælge til eller fra. Det var bare nok at forholde sig til, at der nu var to på vej. Og fordi der ikke var noget valg om at få fjernet den ene, voksede både min mand og jeg til, at være forvirrede, men dog meget lykkelige og stærke nybagte tvillingeforældre.

Jeg ved jo ikke hvordan alle andre mødre eller gravide har det, men det er vigtigt for mig, med den viden jeg har om at være tvillingemor og være i en tvillingefamilie, at få fortalt min historie, min holdning og mine forbehold over den mulighed, at kunne fjerne det ene tvillingefoster.

img_2838

 

Jeg håber i har fået noget ud af mine tanker og at i selv vil overveje, hvad I i mener og føler. Hvad er jeres tanker og oplevelser om denne debat?

Hvis du vil læse mere om mit liv med tvillinger, kan du se HER

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lever stadig