Rabatter NU! – fashionmom blog
Sov sødt, min Skat!

Rabatter NU!

Kære Læser,

Yep, black friday, igen i år.  Det er en af de amerikanske traditioner jeg synes bedre om, at vi har taget til os. Bare pga. en tradition i USA, giver butikkerne her i DK os de vildeste tilbud og det er fint med mig 😉

Jeg har fundet nogle af de bedste tilbud til jer her, men ellers er det bare om at gå på opdagelse på nettet og finde de gode tilbud.

Her er nogle af dem med de højeste rabatter.

Asos 20% ser ikke ud af meget, men det er på ALT! (kode:GOGOGO)

Bootz giver 20-50% også på ALT!

Ellos giver 25% på ALT!

hunkemoller giver 25% på ALT!

Zalando har også vilde rabatter.

Kids-world giver 25% på uldsortimentet.

Name-it giver 20% (ikke i forvejen nedsatte varer.)

via GIPHY

Held og lykke, håber du finder nogle gode tilbud, både til gave og dig selv.

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • Det er muligvis den værste af dem alle 🙈Alle de tilbud er så dårlige for virksomhederne. Forbrugerne bliver vandt til at de kun vil købe ting på udsalg. Det er virkelig en dårlig tendens. Og den tvinger små virksomheder til at holde uendelige tilbud, udsalgs, rabatter pga det ene og det andet. Og nu også en amerikansk tradition. Jeg nægter personligt at gøre det his dyrebar. Men kender flere der lider hårdt under altid at måtte sælge på udsalg for at følge med. Det tror jeg desværre mange forbrugere glemmer at tænke på. Det er rigtig ærgeligt at vi skal tænke kvantitet på den måde 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Laura,

   Jeg kan godt se at det er hårdt for den lille virksomhed, med de store rabatter og evindelige udsalg. Men som som hjemmemor til 5 er det vigtig for mig, at finde varer og tøj i god kvalitet, så billigt som muligt.
   Vi har på en indkomst ikke råd til at købe det lækre, fine og smukke tøj du fx. sælger på Dyrebar. Det er vores prioritering og derfor er jeg vild med udsalg både på nettet og i butikker.
   Ud over det køber jeg også rigtig meget secondhand og det får hverken de små eller store virksomheder noget ud af, men det er godt for miljøet og for vores økonomi 🙂
   Jeg synes det er fedt med de små virksomheder og der er rigtig mange af dem, der er så fine. Men personligt handler jeg der aldrig. Det er for dyrt også selvom det er god kvalitet.
   Men jeg er sikker på mange af mine læsere elsker de små webbutikker, så hvis du gerne vil have at jeg ligger et link til Dyrebar i et indlæg, så skal du bare sige til.
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov sødt, min Skat!