Ingen julestress… Endnu – fashionmom blog
Næste nat...

Ingen julestress… Endnu

Kære læser,

En aften her i December sad jeg og snakkede med min mand, vi snakkede om jul, planlagde og hyggede os med tanker og tilbageblik. Her kom jeg til at tænke på de sidste mange jul vi har haft. De har været skønne, men hele december har jeg været stresset.

Her er nogle af de December indlæg fra de sidste år:

Top ti

Sygdom

Low energy

Men seriøst, i år er jeg ikke stresset! Det kan være jeg lige føler et stik af spænding eller jeg lige et øjeblik mister overblikket, men så trækker jeg vejret tungt ind et par gange og så har jeg ro  på igen.

15577571_10210354498072586_383155394_n

Efter jeg begyndte at dyrke yoga (og de yngste er blevet over 4 år) er jeg blevet Så meget bedre til at trække vejret og finde roen. Ikke bare når jeg koncentrerer mig om mine øvelser, får jeg ro og styrket krop og sjæl. Også på andre pressede tidspunkter kan jeg finde roen, fordi min krop har lært at håndterer stress. Det er så enkelt… Træk vejret! Træk det dybt og pust ud, gør det tre gange og gør det hver gang du føler dig bare lidt presset.

Det er et fantastisk forsvar mod stress.

Prøv det lige nu, Træk vejret ind i 7 sekunder og pust ud i 8, gør det et par gange. Ro!

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste nat...