Varm Vinter – fashionmom blog
 • ···
Rabatter NU!

Varm Vinter

Sponsoreret.

Kære læser,

Jeg ser frem til ikke at fryse endnu en vinter. Jeg har været så heldig at få sponsoreret en lækker vinterjakke fra Cellbes i år!

Jeg valgte denne grøn-brune sag, med praktiske lommer og med lynlås og knapper der kan lukkes helt op i halsen. Den kan strammes ind taljen, for et feminin look. Det er så rart ikke at fryse når man går ud eller sidder og venter på bussen. Jeg hader at fryse, men har ikke rigtig fået taget mig sammen før nu. Så i år skal jeg bare nyde varmen, uden at skulle have sweater efter sweater på inden under jakken.

15327714_10210224741428751_384751017_n

15310539_10210224739948714_1381882599_n

Der er også mange andre lækre frakker og jakker at finde hos Cellbes, jeg overvejede også denne her. Ud over dametøj er der rigtig meget sødt børnetøj. Jeg fandt et par rigtig fine ‘søskende-kjoler’ til pigerne fra Name it, en Ninja turtle bluse til den 4-årige Mumsen og en dobbelt pack sweatpants til de store drenge på 10 år. Jeg synes prisen er ganske fair og eller kan man gå på opdagelse i deres Udsalg.

Ha’ en dejlig aften!

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • Det er godt nok en lækker jakke 🙂 Tak for tippet, jeg skal også ud og have ny vinterjakke. Løber stadig rundt i gravidjakken :/ Har været gravid de to sidste vintre hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Tina,

   Tak 🙂
   Det er så lækkert at få købt en ny jakke og det lyder som om du virkelig har fortjent en 😉
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatter NU!