Hej Hverdag! – fashionmom blog
Lørdags aktivitet med børn

Hej Hverdag!

Kære Læser, 

Jeg siger velkommen til hverdagen! Kæft det er godt med nogle helt normale dage, uden æbleskiver og gigantisk indkøbsliste+panisk gaveindkøb.

Jeg elsker december og jul og nytår, meeen de er lidt hårde og hverdagen er nu engang rygraden af vores liv. -Vores gode liv. Jeg er vild med hverdagen, som jeg har skrevet om før, HER. Hverdagen giver plads til ro og nærvær, hvis bare man lige husker det. Hverdagen skaber små bobler af hygge og oplevelser man kan værdsætte, side om side med alt det kedelige arbejde, der jo altid skal gøres.

15879405_10210573136978422_2030153536_n

Der er selvfølgelig kedelige og tærende tjanser i hverdagen, men jeg ved de ender ud i noget godt, nemlig en god og forudselig hverdag for mine børn. Det lyder sikkert rigtig kedeligt og voksent og jeg ved det er cool at være evigt ung, men helt ærlig… Who cares? -I don’t! Jeg kan virkelig godt lide at være i starten af 30’erne og jeg savner ikke hverken tennage-tiden eller 20’erne. -Kun på den måde at der jo ingen forpligtelser var. Til gengæld var de få forpligtigelser jeg have, nærmest uoverskuelige. Men jeg nyder altså at være voksen og det smitter åbenbart af, for min datter på 7 sagde surt, at ‘Du må bare gøre lige hvad du vil, jeg må ingenting’. 😉 Jeps det er Præcis sådan voksenlivet er, Lille skat.

Er I kommet godt igang med hverdagen eller synes I det er surt at slippe al decembers festivitas?

Rigtig god Weekend.

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags aktivitet med børn