Skulderklap til Hjemmemor – fashionmom blog
Starten på 2017 har været god

Skulderklap til Hjemmemor

Kære Læser,

Som jeg nok har fortalt går Mumsen og MiniMusen i legestue 2-3 gange om ugen. Her har de fået venner og veninder, som de hygger og leger med. Men det har jeg faktisk også, jeg er vild med de mødre der er der oppe og jeg kan mærke venskaber spirer frem.

En af disse hjemmemor-veninder, har været så sej at købe en webshop og er godt igang med at få den op at køre!  De sælger alt muligt lækkert legetøj og børnemøbler. Hende og hendes mand har 5 børn, ligesom mig, i alderen 1-9 år. Jeg ved selv hvor svært det kan være at finde tid til at blogge og nå andre ting end at være mor, så jeg synes det er så fedt at se en mor med sådan et mod og energi.

Shoppen hedder Abeleg og du kan både følge den på facebook og instagram.

abeleg

De sælger blandt andet, de sjove Clics , selvfølgelig Lego, udendørs legetøj og hold nu fast! – Mine Plakater, fra byCall  😀

De har f.eks. denne lækre Trælegekøkken fra Harpe på tilbud lige nu. Vi har købt det oppe i legestuen og børnene er vilde med det. Udover det, så er vi voksne glade for at have noget pænt at kigge på. Det er god kvalitet og man kan købe mange forskellige stykker mad og køkkenmaskiner til.

Husk at der er 10% på første køb!

Tjek siden ud og like den gerne. Så sej en hjemmemor trænger til et kæmpe klap på skulderen!

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på 2017 har været god