Starten på 2017 har været god – fashionmom blog
Hej Hverdag!

Starten på 2017 har været god

Kære Læser,

Januar er startet godt. Der er ro på og hverdagen er igang.

Derudover er jeg blevet kåret som månedens hjemmemor på Inspirationssiden Hjemmeunger.dk. På siden kan du finde inspiration til hverdagen som hjemmemor, du kan finde gode ideer til lege og krea-stunder. Det er også et godt sted at finde et fællesskab og netværk, hvis man lige er startet med at gå hjemme og føler sig lidt ‘palle alene’.

IMG_9564[1]

Jeg har fulgt den længe og for ikke så lang tid siden er der kommet en ny administrator, det Pia der styrer siden nu og hende der spurgte mig om jeg ville være månedens hjemmemor. Hjemmeunger.dk har både en facebookside HER og nu også en instagtramprofil HER.

Jeg blev rigtig glad da jeg modtog Pias mail om , at være blevet kåret som hjemmemor januar 2017. Jeg vil rigtig gerne være med til at fortælle og inspirere mødre og familier, til at se at der er et alternativ til 2 x fuldtid og institution.

I kan læse interviewet HER

Ha’ en dejlig dag

Kærligst Cecilie

Husk at du også kan følge Fashionmom på Facebook og Instagram

   

2 kommentarer

 • Tillykke med titlen og godt at høre, at du er kommet godt igang med januar. KH Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Dorthe,
   Tak for det 🙂
   Det er er god måde at skyde året igang på 😉
   Håber også du er kommet godt igang med 2017? 🙂
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Hverdag!