Udsalg uden sorte sager – fashionmom blog
Skulderklap til Hjemmemor

Udsalg uden sorte sager

Sponsoreret

Kære Læser, 

Ja, du læste rigtigt! Her er en collage uden sort tøj! -Jeg ved vi danskere ikke er meget for at springe ud i en farve og da slet ikke en klar farve, eller endnu vildere et stykke tøj, der har mere end én farve :O

Men jeg trænger til lidt farve og jeg er træt af, at det kun er cool at have sort på. God stil har mere end én farve!

fotorcreated

Træningsbukser //Tunika //Skjortebluse//Newlookbluse  //Bluse med knapper i ryg

For et par år siden var mit ‘tøj-mål’ at få og bruge nogle flere hverdagskjoler. Jeg fik samlet nogle stykker og særligt om sommeren vendte jeg mig til at bruge kjoler. Nu vil jeg prøve at bruge lidt flere farver. Og er der et bedre tidspunkt at finde farver frem på, end i månederne op til foråret. Lidt farve på vinteren og pang på foråret.

Jeg skulle til bryllup og valgte denne pang orange kjole med grønne øreringe til, istedet for en sølv/sort sag.

15934779_10210589418385447_151307502_n

Kærligst Cecilie

 

 

   

1 kommentar

  • I’m not sure exactly why but this web site is loading
    incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is
    it a problem on my end? I’ll check back later and
    see if the problem still exists.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulderklap til Hjemmemor