At smadre Glansbilledet: Top 10 grunde til at være HjemmeMor – fashionmom blog
  • ···
Lidt om et nyt stykke yndlings tøj

At smadre Glansbilledet: Top 10 grunde til at være HjemmeMor

Kære Læser,

Forstå mig ret, jeg elsker at gå hjemme. Jeg elsker det sikkert lige så meget som mødre der arbejder udenfor hjemmet elsker, at de har et arbejde med kollegaer at tage hen til. Men helt ærligt, så tror jeg at alle mødre kender den ambivalente følelse der tilknytter sig livet med børn og den model man nu engang har valgt.

Så vær’sko’, her er 10 lettere ironiske grunde til at gå hjemme 😉

1. Du har dit barn hele dagen… du har dit barn H E L E dagen!

2. Du lærer dit barn bedre at kende… Mest fordi det altid er dig der skal tørrer deres røv, hjælpe ( du gør det) dem med at rydde op og smørre deres fortrukne madder (makrel, remo, ristede løg).

3. Det bliver ikke noget problem med ‘Barns 1. sygedag’, du er alligevel hjemme og der er jo ikke noget bedre end at tørrer snotnæser og vaske sengetøj rent for bræk… HVER gang de er syge.

4. Der er masser af tid til at sidde og lave perleplader… Det er så fedt med perler over det hele, hver dag + Det er jo en fornøjelse at skulle stryge dem alle sammen bagefter.

5. Du få lov at høre de høj-intellektuelle samtaler der opstår under lege ved navn: ‘Der er kommet en pakke fra New york, ‘Der ligger en hvid pølse i stuen’, ‘Bilrutsjebanen’ og ‘Flæk Valentin’.

IMG_9580[1]

6. Du behøver ikke klæde dig på… Der er alligevel ingen der opdager at du har gået rundt nattøj/yogabukser hele dagen.

7. Du får lov til at svare på alle de sindsyge spørgsmål, små børn har: ‘Hvorfor har du lange ‘røster’ (bryster), mor?’, ‘Skal jeg altid vaske hænder når jeg har været på toilet, der skete jo ikke noget sidste gang jeg lod være?’ osv.

8. Selvom du lige har gjort rent og ryddet op, så, bare rolig, der er hele tiden børn hjemme, så de skal nok sørge for at dit image som ‘hende med et roddet hjem og mudder på væggene’, bliver vedligeholdt.

9. Du får lov til at høre og nyde dine børn vilde grineflip… Indtil du opdager, de griner over at de har helt alt, A L T, legetøjet ud på gulvet og spreder det rundt på hele værelset.

10. Du får lov til at se andre menneskers forvirrede ansigter igen og igen, når du fortæller dem du går hjemme.

Andre der har nogle ironiske grunde til, hvorfor det er ‘Sååå’ fantastisk at være Hjemmemor, eller Mor i det hele taget? 🙂

Kærligst Cecilie

-Vinderen af Disney Goodiebag er fundet: Natasja. vinderen er blevet informeret og pakken er på vej på mandag.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om et nyt stykke yndlings tøj