IG vs. Reality – fashionmom blog
Udsalg uden sorte sager

IG vs. Reality

Kære Læser, 

Jeg tog lige et outfit billede til instagram i morges og havde en lille griner over redigeringens magt.

16652016_10210860888692035_1025932755_n

I virkeligheden står jeg i en rodet gang, med en væg, hvor jeg lige blev nød til, at vakse mudder(!) væk fra før jeg tog billedet. Jeg skulle også lige sørge for at få skåret bunden af billedet, for det ligger lige en pakke wc-papir, fra indkøbsturen, der ikke er blevet sat på plads endnu.

16559405_10210860890532081_2091139734_n

Nogle gange er det bare vigtigt lige at huske os selv og hinanden på, at IG er bare billeder, et sekunds stilbillede, måske redigeret og forskønnet. IG er bare et lille kikhul ind i hinandens  verden og vi bestemmer hver især, hvilken side vi vælger at vise andre. Jeg er vild med både de polerede og de ‘realistiske’ profiler. Men jeg bilder mig ikke ind at det er andet end billeder. Et sekund fanget og uploadet, mere eller mindre redigeret.

Ha’ en dejlig aften!

Kærligst Cecilie

   

2 kommentarer

 • Haha dejligt at se at vi ikke er de eneste med wc-papirpakker på gulvet.. Og mudder op af væggene.. Tænker også at IG nogen gange er et opsat glansbillede, der bare giver os almindelige mødre dårlig samvittighed. Så tak for at vise dit almindelige morbillede også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Tina,
   Selv tak 😉
   Jeg kan rigtig godt lide pæne billeder og få det til at se godt ud, men det er ikke for at ‘lyve’ om hvem jeg er. Og virkeligheden er nu engang ret forskellig fra IG 🙂

   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg uden sorte sager