Vinderen af Lactocare og en ny Giveaway!(Konkurrencen er slut) – fashionmom blog
 • ···
Vinterferie

Vinderen af Lactocare og en ny Giveaway!(Konkurrencen er slut)

#Sponsoreret af Disney Channel

Kære Læser, 

Sidste fredag startede en lille giveaway fra Lacotocare, hvor du kunne vinde Lactocare produkter til alle i familien.

Vinderen er:

Louise Silkær (kommentar nummer 4)

Tillykke!

Jeg sender en mail til dig, så jeg kan få din adresse og du kan modtage din præmie. Håber du bliver glad for produkterne 🙂

Og nu til en ny Giveaway!

På Disney channel kommer der et nyt musik program for lidt større børn. Det er i aften d. 17. feb kl. 18.30 de skyder programmet igang. Værten er dansk, Daniel Hersig. Her kommer du til at møde spændende teenagere som fx. Marcus og Matinus (som mine børn er vilde med) og Benjamin Lasnier.

I den anledning kan du vinde denne vilde goodiebag til ungerne.

image006

For at deltage skal du bare skrive en kommentar i kommentarfeltet under indlægget og så trækker jeg lod på næste fredag d. 25 februar. Vi fik også en pakke og både mine to store drenge og min datter på 7 er vilde med tingene. De får så meget sjov ud af hørerbøffer og den der selfiemic 😀

Så skriv en kommentar og vær med i lodtrækningen.

Kærligst Cecilie

Læs pressemeddelelsen her:

I København, 19. januar 2017

“DANMARK HAR TALENT“-STJERNE SKAL VÆRE VÆRT PÅ DISNEY CHANNEL
“The Club Radio” og “Music Academy”: Fremtidens talenter, stjernespækkede artistmøder og musik er de centrale ord, der beskriver Disney Channels store satsninger i foråret 2017. Den danske musicaldarling Daniel Hersig, semifinalisten fra ”Danmark har Talent”, bliver vært på ”The Club Radio”, hvor de får besøg af flere af Skandinaviens største artister heriblandt Benjamin Lasnier. I realityserien ”Music Academy” kommer seerne til at kunne følge fremtidens talenter på tætteste hold – serien lanceres via en splinterny Disney Channel app.
Disney Channel – hvor fremtidens talenter spirer: Daniel Hersig (16), semifinalisten fra ”Danmark har Talent” samt stjerne i musicalsucceserne Shu-bi-dua og Emil fra Lønneberg, vil hver fredag dette forår indtage et indspilningsstudio og lave et show spækket med musik i det absolut bedste selskab af ”The Club Radio”s norske og svenske værter Jennie Sofie og Anna-Sofia Monroy.
”The Club Radio” har premiere på Disney Channel fredag d. 17. februar kl. 18.30 og flere af Skandinaviens største artister står allerede på gæstelisten. Heriblandt finder man den danske sanger og instagrammer Benjamin Lasnier, der netop nu er meget populær i hele verden med ca. 1 mio. følgere på Instagram. Benjamin gæster studiet i premiereafsnittet og vil bl.a. fortælle om sine spændende planer for 2017. Også den norske pop duo og vinder af Melodi Grand Prix Junior i Norge, Marcus & Martinus, kigger forbi studiet. Musik er den røde tråd gennem hele sæsonen – i alt fra artistmøder og interviews til koncertbesøg, behind the scenes optagelser, musikoptrædener og musikvideo-releases. Seerne kommer også tæt på de tre værter – deres hverdag og personlige interesser.
– Jeg er simpelthen så glad for at blive en del af Disney Channel-familien og ”The Club Radio” og dermed få muligheden for at prøve kræfter med en værtsrolle. Musik er vigtigt for mig og jeg ser også frem til at dele mere fra min hverdag samt mine interesser med seerne, fortæller Daniel Hersig.
– I første episode er temaet sangskrivning og vi møder et af Skandinaviens mest populære tweens-idoler, Benjamin Lasnier. I anden episode handler det om at finde det perfekte outfit til en live-optræden og vi skal interviewe en kendt sanger, der giver os sine bedste tips til det perfekte outfit til en sceneoptræden.
Reality-TV fra Music Academy
Musik, drama og mødet mellem fremtidens talenter og store artister kan man også se frem til i Disney Channels scriptede realityserie ”Music Academy”, der lanceres i Disney Channels splinternye app. I fem episoder vil seerne dette forår følge talentfulde Stella (17) og hendes fem venners hverdag som elever på The Academy of Music & Business (AMB) i Tingsryd i Sverige.
Første episode af ”Music Academy” har premiere d. 28. februar og denne, plus efterfølgende episoder, deltagernes profiler og behind the scenes indhold, vises eksklusivt i Disney Channels nye app, der lanceres samme dag. Serien vil senere på foråret blive sendt på Disney Channel.
Seerne kan glæde sig til at følge Stella og de andre elever balancere skolearbejde, forelskelse, venskab og hverdagen på talentskolen. Den verdenskendte sangskriver Andreas Carlsson har været vigtig for talenterne i denne musikalske rejse.
– Disney Channel har skabt mange talenter. ”Music Academy” er ærligt reality-tv, der viser vejen mod stjernerne indefra, både drømmene og udfordringerne, siger Andreas Carlsson.
I første episode får Stella og vennerne en overraskelse: En kendt ”Idol 2016”-deltager fra Sverige kommer til audition.
Premieredatoer:
”The Club Radio”: Fredag d. 17. februar kl. 18.30 på Disney Channel
”Music Academy”: Fredag d. 28. februar i Disney Channel-appen

For yderligere information og billeder kontakt:
Mathilde Mikkelsen, kommunikationsrådgiver for Disney Channel i Danmark
Telefon: +45 53617443 E-mail: mathilde@thinkpr.dk

YouTube: Youtube.com/DisneyChannelDanmark
Instagram: @Disneychannel.dk
Hjemmeside: www.disneychannel.dk
Om Disney Channel Nordic
Disney Channel er tv-kanalen for hele familien og viser børneprogrammer af høj kvalitet med alt fra spændende tv-serier og musik til de bedste Disneyfilm med de klassiske Disneykarakterer. Sendefladen består af tegneseriefavoritter som Løvernes Konge, Junglebogen og Frost til kendte tv-favoritter som Soy Luna, Descendants og Jessie. Disney Channel producerer også nordiske produktioner som Music Academy og The Club Radio med kendte værter og stjerner. Kanalen findes via de fleste tv-udbydere i Danmark og sender hver dag mellem 06.00-22.00. Alle programmer er med dansk tale eller har danske undertekster.

Sponsoreret.

   

5 kommentarer

 • Anette Ninon

  Det ser super spændende ud🎤🎧 der er nogen der vil blive vildt begejstrede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Silkjær

  Dét ville min datter på 8 blive helt vild med. Hun er vild med sang og musik og i særdeleshed Martin og Martinus (og faren synes de er skrækkelige, haha). Ville være fedt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ja tak, det vil min datter på 9 år elske at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Det ville min lille danseglade datter helt sikkert blive så vild med! 🎵💃🏽🎈🎉🎀💓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Ibervang

  He he, min lille prinsesse elsker at synge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterferie