Gaveønsker fra en i 30’erne, Top Ti – fashionmom blog
 • ···
Hvad laver Mor på sin fødselsdag

Gaveønsker fra en i 30’erne, Top Ti

Kære Læser,

De sidste mange år har det bare handlet om, at børnene fik en fornemmelse af fejring, når en af os forældre har haft fødselsdag. Vi har ikke kunne overskue fest og mange besøg. Vi har også bare købt små gaver, til hinanden og et par stykker ‘fra’ børnene, så der var en stemning af fødselsdag. Lidt kedeligt, men præcis det vi har haft brug for, for ikke at skulle stresse over noget vi begge var enige om ikke var så vigtigt, lige i denne periode af vores liv.

Men i år, er overskuddet lidt større, hvilket kunne ses på gaver, mad og selvfølgelig med den sang, min mand skrev til mig (ja, jeg kommer til at nævne den meget ofte).

Her er en blanding af nogle af de gaver jeg fik og af noget jeg kunne ønske mig.

 1. Phillips Fabric Shaver (køb HER). Den virker, den barberer rent faktisk fnuggende væk, så tøjet ser nyt og pænt ud. Jeg har brugt den på en cardigan, en uldbluse og et par strømpebukser og det ser så pænt ud. 🙂8710103658283_philips_gc026_00_rtp__1307160lz4_f
 2. Le mini Macaron (køb HER eller HER). En mor fra legestuen fortalte mig om det og det lød som om det virkelig ville være noget for mig (og pigerne). Det er et negle-kit, hvor man kan tørre en negl ad gangen i den lille ‘macaron’ og det skulle holde, være helt hårdt på 2 x 30 sekunder og ikke chippe for en uge eller to. Jeg prøver virkelig ihærdigt at finde en undskyldning for at købe sådan en.le_mini_macaron_manicure_kit_peach
 3. En lækker ny farve til neglene fra Le mini macaron (Køb HER)
 4. En ny lækker pude (Køb HER). -For mor skal kunne sove godt. Min gamle pude var blevet for flad, så jeg nyder så meget mine nye pude fra Diamant.9072163586078
 5. Gavekort fra Zalando. Jeg ELSKER gavekort, for jeg elsker at shoppe. Du kan det i flere forskellige supermarkeder og selvfølgelig på Zalando.dk.
 6. Denne collagen Cleanser fra DM skincare (Køb HER), er så lækker, fjerner ikke vandfast makeup og efterlader huden frisk.collagen_cleanser_2_1
 7. Brug denne 24 hours creme (køb HER), bagefter og få blød og lækker hud.
 8. Man kan også flotte sig lidt og nyde denne anti age serum (køb HER), når nu man er i 30’erne 😉
 9. Jeg gad godt kunne finde dem her fra til sommer (Køb HER), et par lækre sandaler, der ikke er stiletter 😉60-5160
 10. Jane Kønig Lovetag med ‘C’ i diamanter ( Køb HER)

lovetag-dia-cHvad ønsker du dig? 🙂

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad laver Mor på sin fødselsdag