Yoga, hver dag. – fashionmom blog
 • ···
The Backpack Dillemma

Yoga, hver dag.

Kære Læser, 

Jeg har tidligere skrevet om det, at jeg dyrker yoga hver dag (Læs:HER og HER). Det er blevet en del af vanerne og jeg kan mærke manglen på energi og fokus, på de dage hvor jeg ikke dyrker det.

Jeg synes selv jeg er kommet langt i det 1½ år jeg har været i gang. Da jeg første gang søgte på ‘beginner yoga’ på youtube, kendte jeg måske to forskellige stillinger. Nu kan jeg over 100 og kender mange flere. For mig er der et flow i de perioder hvor jeg bedst lærer nye stillinger. Jeg opdager et eller andet inspirerende på IG eller youtube og så får jeg lyst til at kunne det. Øve mig og prøve igen og igen.

16924090_10211632318661430_125904385_n

Det er ikke hver dag jeg kan nå at øve nye flows, men de dage hvor vi ikke skal ud af døren til legestue eller en anden aftale, nyder jeg godt af mit hjemmeliv og bruger 10 min ekstra på at prøve/afprøve det nye flow.

Lige for tiden prøver jeg at blive bedre til at finde balancen, som du kan følge med i på min Instagram profil, HER. Jeg synes det er SÅ svært at holde balancen på et ben… Men det føles vildt lækkert når det lykkes.

For at stå i de svære balance-stillinger, er det vigtigt med både styrke og flexibilitet og det er også en fed fornemmelse at mærke min styrke vokse.

Ud over at jeg synes det er sjovt og at det er dejligt at udfordre mig selv, så har jeg også brugt det rigtig meget mod stress. Det medvirker at jeg husker at trække vejret, jeg trækker vejret bedre og jeg er blevet bedre til at slappe af i kroppen.

Her er en af de videoer jeg bruger allermest på de dage hvor jeg skal nå en masse og ikke har så lang tid.

 

Håber du må få en energisk og stress-fri dag 🙂

Kærligst Cecilie

   

3 kommentarer

 • K

  yogaeverydamnday ER vist bare det nye hashtag!! Jeg er selv vild med yoga – men får det kun gjort på hold! Laver du “bare” yoga derhjemme? Fra videoer??Mega sejt altså og det gør bare KUN gode ting for kroppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej,
   Jegf har bare fundet videoer på you tube. Jeg er særlig vild med ‘Tara Stiles’, hun er så dygtig og den yoga hun laver passer godt til mig.
   Dejligt at du også har fået/får en masse ud af yoga. Det er dejligt at høre.
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • It’s easier than Forex. It’s not sheer luck, though! $ 151 430 Paid to our traders yesterday. $ 153 420 Paid to our traders yesterday. Register now and get 10.000 virtual FUNDS in case of right forecast! This is FREE! далее здесь vucg6.tk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Backpack Dillemma