The Backpack Dillemma

Yoga, hver dag.

Kære Læser, 

Jeg har tidligere skrevet om det, at jeg dyrker yoga hver dag (Læs:HER og HER). Det er blevet en del af vanerne og jeg kan mærke manglen på energi og fokus, på de dage hvor jeg ikke dyrker det.

Jeg synes selv jeg er kommet langt i det 1½ år jeg har været i gang. Da jeg første gang søgte på ‘beginner yoga’ på youtube, kendte jeg måske to forskellige stillinger. Nu kan jeg over 100 og kender mange flere. For mig er der et flow i de perioder hvor jeg bedst lærer nye stillinger. Jeg opdager et eller andet inspirerende på IG eller youtube og så får jeg lyst til at kunne det. Øve mig og prøve igen og igen.

16924090_10211632318661430_125904385_n

Det er ikke hver dag jeg kan nå at øve nye flows, men de dage hvor vi ikke skal ud af døren til legestue eller en anden aftale, nyder jeg godt af mit hjemmeliv og bruger 10 min ekstra på at prøve/afprøve det nye flow.

Lige for tiden prøver jeg at blive bedre til at finde balancen, som du kan følge med i på min Instagram profil, HER. Jeg synes det er SÅ svært at holde balancen på et ben… Men det føles vildt lækkert når det lykkes.

For at stå i de svære balance-stillinger, er det vigtigt med både styrke og flexibilitet og det er også en fed fornemmelse at mærke min styrke vokse.

Ud over at jeg synes det er sjovt og at det er dejligt at udfordre mig selv, så har jeg også brugt det rigtig meget mod stress. Det medvirker at jeg husker at trække vejret, jeg trækker vejret bedre og jeg er blevet bedre til at slappe af i kroppen.

Her er en af de videoer jeg bruger allermest på de dage hvor jeg skal nå en masse og ikke har så lang tid.

 

Håber du må få en energisk og stress-fri dag 🙂

Kærligst Cecilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Backpack Dillemma